2821
2789
عنوان

روزه میگیرین؟

825 بازدید | 57 پست

کیا روزه آن میتونین بگیرین؟

فعلا که من نتونستم بگیرم خوشبحال اونایی که الان روزه هستن و دارن سحری آماده میکنن برای چند ساعت دیگه من مشکل گوارشی دارم نمیتونم بگیرم و میتونم حس و حال خوبشو درک کنم شما چی میگیرن نمی گیرین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم رفلاکس معده دارم 

روز اول ماه رمضون عهد بستم خدایا اذیت نشم میگیرم بطرز عجیبی حالم کاملا خوبه رفلاکس نیست!

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بله عزیزم ،شما هم از برکاتش بی نصیب نیستی ❤️

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

امسال باردارم نمیگیرم 

از دوستانی که روزه میگیرن التماس دعا دارم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

نه، نمی‌گیرم. مسلمان نیستم. هیچوقت اینقدر احساس غریبی نکردم توی سایت😅

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

من مبگیرم اگه خدا قبول کنه همیشه اونایی که نمیتونن روزه بگیرنو دعا میکنم چون پدرم فشار داره دارو استفاده میکنه نمیتونه بگیره غصه میخوره

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

2790
2823
2791
2779
2792