2777
2789
عنوان

روزه میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 57 پست
منم رفلاکس معده دارم  روز اول ماه رمضون عهد بستم خدایا اذیت نشم میگیرم بطرز عجیبی حالم کاملا خ ...

منم گاهی رفلاکس دارم. تو ماه رمضون کامل خوب میشه. مال اینه که کمتر میخوریم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و شوهرم میگیریم

همیشه دعا میکنم خدایا بهمون تن سالم بده تا عمر داریم روزه بگیریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

🤭🤭سلام عزیزم‌ خوبی؟!من دوتا مسیحی میشناسم تو سایت هر دو ۱۸۰درجه با هم فرق دارن یکی مثل شما باشخصت ...

سلام عزیزم ممنونم، شما خوبین؟ مهربونی از خودتونه❤️ 

بله چند باری دعوت شدم از طرف دوست‌هام، خیلی خوش گذشته بهم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
منم گاهی رفلاکس دارم. تو ماه رمضون کامل خوب میشه. مال اینه که کمتر میخوریم

آره شاید

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نه، نمی‌گیرم. مسلمان نیستم. هیچوقت اینقدر احساس غریبی نکردم توی سایت😅

ژاپن زندگی میکنین ؟ 

از مهاجرت تحصیلی به اونجا هم اطلاعات دارین؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سلام عزیزم ممنونم، شما خوبین؟ مهربونی از خودتونه❤️  بله چند باری دعوت شدم از طرف دوست‌هام، خیل ...

نوش وجودت❤️شما هم روزه دارین تو مسیحیت ؟! اگه درست گفته باشم ؟؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ژاپن زندگی میکنین ؟  از مهاجرت تحصیلی به اونجا هم اطلاعات دارین؟

فعلا ایرانم، همسرم ژاپن هستن.

نه عزیزم متأسفانه اطلاعی ندارم، من از طریق ازدواج رفتم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
فعلا ایرانم، همسرم ژاپن هستن. نه عزیزم متأسفانه اطلاعی ندارم، من از طریق ازدواج رفتم

چجور با همسرتون آشنا شدین ؟

مهاجرت چه سختی‌هایی داره؟

بنظرتون یه دختر ۲۰ تنها میتونه از پسش بربیاد؟😅

و اینکه تو یه کشور دیگه برای ارتباط برقرار کردن خیلی باید اجتماعی باشی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا