2777
2789
عنوان

روزه میگیرین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 57 پست
منم رفلاکس معده دارم  روز اول ماه رمضون عهد بستم خدایا اذیت نشم میگیرم بطرز عجیبی حالم کاملا خ ...

منم گاهی رفلاکس دارم. تو ماه رمضون کامل خوب میشه. مال اینه که کمتر میخوریم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من و شوهرم میگیریم

همیشه دعا میکنم خدایا بهمون تن سالم بده تا عمر داریم روزه بگیریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

🤭🤭سلام عزیزم‌ خوبی؟!من دوتا مسیحی میشناسم تو سایت هر دو ۱۸۰درجه با هم فرق دارن یکی مثل شما باشخصت ...

سلام عزیزم ممنونم، شما خوبین؟ مهربونی از خودتونه❤️ 

بله چند باری دعوت شدم از طرف دوست‌هام، خیلی خوش گذشته بهم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
منم گاهی رفلاکس دارم. تو ماه رمضون کامل خوب میشه. مال اینه که کمتر میخوریم

آره شاید

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

نه، نمی‌گیرم. مسلمان نیستم. هیچوقت اینقدر احساس غریبی نکردم توی سایت😅

ژاپن زندگی میکنین ؟ 

از مهاجرت تحصیلی به اونجا هم اطلاعات دارین؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

سلام عزیزم ممنونم، شما خوبین؟ مهربونی از خودتونه❤️  بله چند باری دعوت شدم از طرف دوست‌هام، خیل ...

نوش وجودت❤️شما هم روزه دارین تو مسیحیت ؟! اگه درست گفته باشم ؟؟

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ژاپن زندگی میکنین ؟  از مهاجرت تحصیلی به اونجا هم اطلاعات دارین؟

فعلا ایرانم، همسرم ژاپن هستن.

نه عزیزم متأسفانه اطلاعی ندارم، من از طریق ازدواج رفتم

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
فعلا ایرانم، همسرم ژاپن هستن. نه عزیزم متأسفانه اطلاعی ندارم، من از طریق ازدواج رفتم

چجور با همسرتون آشنا شدین ؟

مهاجرت چه سختی‌هایی داره؟

بنظرتون یه دختر ۲۰ تنها میتونه از پسش بربیاد؟😅

و اینکه تو یه کشور دیگه برای ارتباط برقرار کردن خیلی باید اجتماعی باشی؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا