2777
2789
بعد افطارآب زیاد بخور .و یکبار با خمیر دندان یکبار با نمک مسواک بزن.

بنظرم بعد سحری ، باید اینکارا رو کنه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو خدا با روزه گرفتنتون موجبات اذیت کردن بقیه رو فراهم نکنید نه تنها ثواب نداره گناهم داره هر کیو میبینی دهنش بوی .... میده امروز با یه فروشنده صحبت میکردم حالم داشت بهم میخورد اه

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   

اون بوی کتون هست که در اثر گرسنگی کتون خون شما بالا میره ربطی به مسواک نداره

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

اگه فقط تو رمضان هست یکم بو طبیعیه بخاطر اینه که ناشتا هستی دلیل علمی داره 

ولی مایعات بیشتری بخور فاصله افطار تا سحر... مسواک بزن حتی در طول روز تو حلقت نره که روزه ات باطل شه

سحر مسواک بزن نخ دندان و روی زبونت رو هم مسواک بزن 

بعد مسواک آب نمک غرغره کن و یه لیوان آب مخلوط با گلاب و یکم آبلیمو بخور 

بیرون هم میری ماسک بزن 

نور خواهی مستعد نور شو....