2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه اه شوهرت بدش نمیاد؟ بقیه گناهی نکردن تحمل کنن

اه اه!!! 

راجب موضوعی نمیدونی بیخود دهنتو باز نکن چرت و پرت بگی

اول بفهم سنگ لوزه چیه بعد دهنتو باز کن

هیچ کس بوی دهنمو نمیفهمه من فقط ته حلقم داغونه ، درمان هم نداره 

روزی ۵بار مسواک میزنم و یکسره میوه و مایعات میخورم تا دهنم بد بو نشه بخاطر همین ۲ روزه نمیتونم روزه بگیرم

سالهای قبلم میگرفتم اما جنازه میفتادم 

بعد افطارآب زیاد بخور .و یکبار با خمیر دندان یکبار با نمک مسواک بزن.

میکم اگر توی طول روز مسواک بزنیم روزه باطل میشه؟

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
تورو خدا با روزه گرفتنتون موجبات اذیت کردن بقیه رو فراهم نکنید نه تنها ثواب نداره گناهم داره هر کیو ...

منم اطرافم چن مورد هستن رعایت نمیکنن لااقل نزدیک نشن دلمم نمیاد چیزی بگم تحمل میکنم به نظرم باید ماسک بزنن اعتقاد دارن دیگه خوشبحالشون تحمل و صبرشون زیاد گرسنگی تحمل میکنن 

اه اه!!!  راجب موضوعی نمیدونی بیخود دهنتو باز نکن چرت و پرت بگی اول بفهم سنگ لوزه چیه بعد دهن ...

ی کلیپ دیدم سنگ لوزالمعده از دهانش در میورد با گوش پاک کن من هر کاری کردم نتونستم دهانشویه خیلی تاثیر داره حتما مارک خوبش بگیر یا قرص خوشبو کننده نعناع و دارچین بسته ای بیس تمن تو سوپر مارکت داره

ی کلیپ دیدم سنگ لوزالمعده از دهانش در میورد با گوش پاک کن من هر کاری کردم نتونستم دهانشویه خیلی تاثی ...

اصلا بوش تو دهنم کسی نمیفهمه ، حتی میخواستم عمل کنم همسرم نزاشت گفت الکی ایراد میگیره ولی بویی نداره دهنت!!

اصلا بوش تو دهنم کسی نمیفهمه ، حتی میخواستم عمل کنم همسرم نزاشت گفت الکی ایراد میگیره ولی بویی نداره ...

منم قبلا مشکل معده داشتم دهنم بو میداد عفونت معده داشتم با اینکه خوب شدم ولی هنوز مث قبلا خیلی مراقبم دهنم بو نگیره 

منم اطرافم چن مورد هستن رعایت نمیکنن لااقل نزدیک نشن دلمم نمیاد چیزی بگم تحمل میکنم به نظرم باید ماس ...

بخدا اطرافیانو عذاب میدن فقط نمیفهمم معنی اینک کار چیه روزه میگیرن که ثواب کنن در عوض بقیه رو عذاب میدن

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور