2777
2789

من خودم لوبیا پلوهام معروفه که نمیدونم کجاش با بقیه متفاوته😅 فقط اینکه توش دارچین زیاد میریزم

توی مواد ماکارونی و لازانیا هم یکم دارچین میریزم 

دیگه رازی ندارم😂

ولی شما بیاید بگید کدوم غذاتون چرا خوشمزه میشه❤️

ممنون میشم اگه برای موفقیتم تو رشته ورزشیم دعا کنید:)

راز خشمزه شدن غذای مامان: وزیدن عشق ب غذا<<<

یک لحظه نباشد خبری از تو بدان میمیرم؛                             مثلِ برگی که حیاتش به هَوایش بند است.                                M💍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو ماکارونی هام فلفل دلمه و قارچ میریزم و سویا و گوشتش هم زیاد میکنم و چرب و چیلی هم هست خوشمزه م ...

راز خوشمزه شدن هر غذایی اینه که چرب و چیلی باشه😂❤️

منم عاااشق دارچینم 😁

تو خورشتهام هم چوب دارچین ميندازم.

کلم پلو ی منم خوشمزه است. توش زیره فراوون و پودر لیمو عمانی زیاد میزنم خوشمزه میشه. 

تو فسنجون هم برای اینکه لعابش بیشتر بشه،میوه ی سیب یا به یا کدو حلوایی چند تیکه ميندازم بعد که نرم شد له اش میکنم که هم خوش عطرش میکنه و هم لعاب دار

منم عاااشق دارچینم 😁 تو خورشتهام هم چوب دارچین ميندازم. کلم پلو ی منم خوشمزه است. توش زیره فراوون ...

اتفاقا تو فکرشم کلم پلو درست کنم واسه اولین بار

میشه دستورش رو بدید؟🥲 بلد نیستم 

تعریف از خودم نباشه با معمولی ترین مواد اولیه هم غذام خوشمزه میشه ۴۰سالمه

ی جاری دارم حدود سی سالشه بهترین مواد غذایی روهم میخره ولی دستپخت نداره یجوریه غذا از دهنت برمیگرده

خانم دوست شوهرمم همینه .. یسری قیمه بادمجون درست کرد برامون ظاهرش قشنگ ولی بد مزهههههه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

من کلا دست پختم خوبه حتی تخم مرغ میپزم همه میگن چقد خوب شده تعریف از خود نیس آخه شما که منو نمیشناسین ولی واقعا چون آشپزی رو با دل وجون انجام میدم خوب میشه ولی ادویه زیاد استفاده میکنم انواع مختلف  وسبزیجات معطر  لیمو زعفران 

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم