2777
2789
عنوان

بیاید راز غذاهای خوشمزتون رو بگید😋

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 23 پست
من تو جلو مرغ زنجبیل تازه و سیر تازه رنده شده و ادویه کاری میریزم عالی میشه  زرشکمو با شکر درس ...

عالیه گلم ولی زیره میگن تخمکارو ضیعف میکنه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از سبزی تازه نعنا تازه ریحون برای کتلت استفاده میکنم ته چین گلاب زعفران کره رعفرونی میزنم قرمه سبزی تو قابلمه مسی درست میکنم ابگوشت نمک زردچوبه خالی رب کم همه غذاها خوشمزه اس بت ادویه ها برای هر غذایی سردی گرمی مهمه برام

مرغ درست میکنم برا مهمون ،با کره سرخش میکنم و بهش پودر انبه میزنم میزارم ب روغن بیفته،ته دیگ زعفرونیم هم همه دوس دارن قاطی موادش گلاب و عرق هل میزنم

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
پیتزاهام محشره توی ۱۵ دقیقه با دمای ۲۲۰ المنت بالا و پایین

من هر وقت پیتزا درست میکنم خوب نمیشه 

میشه طرز تهیه شو بگی همه چیزو لطفا 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

اتفاقا تو فکرشم کلم پلو درست کنم واسه اولین بار میشه دستورش رو بدید؟🥲 بلد نیستم 

باشه عزیزم فقط کلم پلو هر جایی ممکنه با بقیه جاها فرق کنه. من روش شهر خودمون رو میگم. 

ما از کلم برگ استفاده می‌کنیم. اول پیاز رو خورد میکنیم و تفت میدیم و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل سیا می‌زنیم و بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم که گوشت خوب نرم بشه و بپزه و بوی ادویه به خودش بگیره. بعد حدود دو و نیم تا سه برابر گوشت چرخ شده رو بهش کلم خورد شده که از قبل خورد کردیم و بخار پز کردیم بهش اضافه میکنیم. ( ما کلم رو از قبل تو فریزر بسته بندی داریم. حالت خورد شده و بخار پز. اما خیلی نرم هم نیست که بافت از بین بره تو غذا)

بعد مواد ماهیتابه رو خوب هم میزنیم و ی مقداری پودر لیمو عمانی بهش میزنم و زیره هم آسیاب میکنم میریزم توش و بعد ی کوچولو آب بهش میدم و درش رو میبندم تا ماود به خورد هم برن و کلم ها هم نرم بشن. بعد ازش میچشم.  که کم نمک نباشه یا میزان تندی و ترشی متعادلی داشته باشه. 

بعد پلوهم آبکش میکنم و میذارم لای پلو و حدود یک ساعت میذارم دم بکشه. 

میشه به این مواد هم مقداری شوید خشک هم اضافه کرد. مامانم میزنه اونم خوشمزه است. 

من هر وقت پیتزا درست میکنم خوب نمیشه  میشه طرز تهیه شو بگی همه چیزو لطفا

خمیرش با دستور خمیر جادویی اینترنت

موادش هم مرغ مکعبی خیلی کوچیک خرد میکنم،توی پیاز و هر ادویه ای که دوست داشتی سرخ میکنم،رب میزنم 

خمیر رو توی یک سینی رویی پهن میکن،چنگال میزنم،اویشن روش میزنم،سس کچاب، پنیرپیتزافراوون،مرغ، قارچ خیلی نازک خرد شده،فلفل دلمه، گوشتِ گوجه ریز خرده شده،پنیر پیتزا

فر یا توستر از قبل گرم شده،المنت بالا و پایین ۱۵ دقیقه

عاشقتونم بچه های گلم

[QUOTE=331516230]باشه عزیزم فقط کلم پلو هر جایی ممکنه با بقیه جاها فرق کنه. من روش شهر خودمون رو میگم.  ما از ک ...[/QUOTE

مرسی عزیزم لطف کردی حتما درست میکنم❤️

ممنون میشم اگه برای موفقیتم تو رشته ورزشیم دعا کنید:)