2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم صدگرمم رو ب قیمت سه میلیون گرمی فروختم😭باز شما خوبه ملک خریدی من ک هیچی نخریدم چی بگم پول پیش خونه دادم

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏

ای بابا حسرت نخور دیگه عزیزم

کاری از دستت برنمیاد

ولی اگه خونه برای زندگی کردن خریدی ناراحت نباش.به هرحال ارامش داری و فکر اسباب کشی و این چیزا نیستی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
منم صدگرمم رو ب قیمت سه میلیون گرمی فروختم😭باز شما خوبه ملک خریدی من ک هیچی نخریدم چی بگم پول پیش خ ...

شمام فکر میکنید بهش من دیونه شدم کلن همش چشام اشکیه الان خونه داری یا بعدش تونستی طلا بهری

هیچی مگه قرار همیشه سود کنیم ؟ باز شما ی ملک بی ارزش خریدی خیلیا دزد میزنه . گم میکنن و غیره برای ما ...

اطرافیان همش تمسخر میکنن میخندن میگن اینم از زمینینت بعدم دیگه نمیشه که خرید

شمام فکر میکنید بهش من دیونه شدم کلن همش چشام اشکیه الان خونه داری یا بعدش تونستی طلا بهری

من مستاجرم متاسفانه.... اره خریدم سی گرم دیگه ولی هفت گرمشو گم کردم تازگیا

لطفا برای شفای مادرم ی صلوات مهمونم کنین طفلی خیلی داره زجر میکشه ممنونم🙏🙏
منم الان تو این شرایطم میخام بفروشمخونه بخرم، شما برای سرمایه گذاری ملکو خریدی یا استفاده خودتون؟

خونه دارم ولی آپارتمانی اینم زمین خالی هست برا سرمایه گزاری خریدم خیر سرم اگه بر گردم عقب هیچ وقت نمیفروشند حتی اگه گرمی بشه ۲۰ تومن بعدش آدم دیونه میشه

خونه دارم ولی آپارتمانی اینم زمین خالی هست برا سرمایه گزاری خریدم خیر سرم اگه بر گردم عقب هیچ وقت نم ...

اره بنظرم فقط خونه ارزش دارع باهاش بخری وگرنه همون خودشو نگه داری بهتره