دوستان کسی تجریه این وداشته توی خونه اش مگش کبوتر باشه ؟میخواستم بدونم بعد سم پاشی امکان برگشتشون هست و اینکه بعد از چنروز از سم پاشی میمیرن و میشه به خانه برگشت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سازنده خونومون متاسفانه یک سمت دیوار و سیمان کشی نکرده کبوتر اونجا میومده البته الان خودمون اونجاروسیمان زدیم همه جا هم اومدن سم زدن ولی میترسم برگردن
نه دیگه بر نمیگردند ولی اگر برگردن ببینید لونشون کجاس چندتاشون بزن با تفنگ ساچمه ای این کفتر چاهی ها پر از مگس شپش هستن خیلی حشره خون آشام تو وجودشون هست
سازنده خونومون متاسفانه یک سمت دیوار و سیمان کشی نکرده کبوتر اونجا میومده البته الان خودمون اونجارو ...
عزیزم دقیقا سازنده خدا نشناس ما هم درز انقطاعو نبسته امروز هالوژنارو باز گردیم ازین مگسا چندتا افتاد تو خونه سریع جارو زدم یعنی تو خونه پخش میشن؟ شما مشکلتون حل شد؟؟
عزیزم دقیقا سازنده خدا نشناس ما هم درز انقطاعو نبسته امروز هالوژنارو باز گردیم ازین مگسا چندتا افتاد ...
سلام حتما حتما سم پاش بارین وگرنه بدتر میشهه خودتون هم سمپاشی نکنین حتما سم پاش بیارین ما سم زدیم الان ۲۰ روز گذشته چیزی ندیدیدم ولی باید کمی بیشتر صبر کنیم انشالله دیگه نیاد