2777
2789
عنوان

مادربزرگم سیلی زده به شوهرم😐

2486 بازدید | 54 پست

دوسال پیش فوت پدربزرگم که خدا لعنتش کنه آتیش به قبرش بباره 

شوهرم  با پدرم رفته بود خونه عمم برای دلداری من حامله بودم نتونستم برم و خودم هم نخواستم واقعیتش برم چون اصلا اینا منو از اولش ادم حساب نکردن نه عروسیم اومدن نه ارزش دادن خونشون دعوت کردن تاحالا 

چون پدرمادر بزرگم چند سال قبل از هم جدا شده بودن خونه عمم رفتن که مادربزرگم هم اونجا بود  همه فامیلا هم اونجا بودن 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

که یهو مادربزرگ 65 ساله من بلند میشه یه سیلی محکم به صورت شوهر من میزنه😐

شوهر منو تو جمع خورد میکنه و این شوهر منم به من نگفته تا دیشب که دیشب هم  از زبون نامادریم شنیدم 😐

که یهو مادربزرگ 65 ساله من بلند میشه یه سیلی محکم به صورت شوهر من میزنه😐 شوهر منو تو جمع خورد میکن ...

سر چی؟؟ به قول این دوستمون اصلا بدون شما نباید میرفت؟ حالا که گذشته با این وحشی ها رفت و آمد نکن

چرا همچین کاری می‌کنه ؟!

که چرا نمیایین خونه من  چرا منو خونتون دعوت نمیکنید 

اخه زنیکه مگه تو ارزش دادی به من مگه تو شادیمون بودی بخاطر پول مگه جلو اومدین که  منم به شما ارزش بدم خونتون بیام یا دعوتت کنم  بین نوه هاش پسراش فرق میذاره 

بچه دار شدم نیومد بعد  دختر عموم بچه دار شد پاشد از تبریز تا شیراز رفت با کلی وسایل