2777
2789
عنوان

مادربزرگم سیلی زده به شوهرم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2486 بازدید | 54 پست
ببخشید ندیده میگم تقصیر پدرتونه، حالا اینا هیچ خیری ندارن، پدرتون ميگه باید دامادمم ببرم ، ول کنید ب ...

اره منم تازه دیشب فهمیدم که شوهر منو خورد کرده تو جمع شامارشو نمیدونم از طریق پدرم سفارش مخصوص فرستادم براش 

پدرمم تازه از این قضیه خبر نداشت اون بیرون بود 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میشه الکی پاشه بزنه تو گوشش لابد چیزی گفته 

بخون بالا نوشتم  در کل زن جوگیر و سلیطه ای هس

در کل شوهرم اونو یکبار دیده بود نه صمیمیتی داره باهاش نه چیزی  نه حرفی  ولی شوهرم احترام نگه داشته براش

نامادریم گفت که یکباره پاشد یه سیلی زد توصورت شوهرت  اونم چیزی نگفت 

متوجهم.برام جالب بود چقد تنفرت زیاده ک ناچار شدی ب زبون بیاری بلکه اروم بگیری 

اون کثافت تو بچگیم بهم تعرض کرده بود به دخترش تجاوز کرده بود وقتیم مرد مثل سگ جون داد قیافش شبیه شیطان شده بود 

وای چطور تونسته.کاری ک نکرد باهات.تو .دخترش.بیشرف

بیشرف تمام معنا چند سال تو زندان رفت

قشنگ به عمه ام تجاوز کرده بود باکره بود عمه ام 

کثافت بود میگفت که بچه هام از من نیستن که من پدرشون نیستم خیانت میکرد به عروساش حتی به نوه هاش 

بقران وقتی داشت جون میداد یه قیافه ای براش درست شده بود عکسشو بابام برام فرستاد به جان پسرم وحشت کردم 

وای چطور تونسته.کاری ک نکرد باهات.تو .دخترش.بیشرف

یکسال این با ما همسایه شد بابام منو به اون میسپرد  وقتی 4سالم بود 😭به من دست میزد اونجاشو  میزد بهم  

ولی اون چیز نشد منم از ترسم به کسی نمیگفتم منو میترسوند من تا الان به کسی نگفتم اون کاری که با من میکردو لجن 

وای استغفرالله..قیاف چجوری شده بود مگ

لباش باد کرده بود چشماش باد کرده بود اندازه سیب 

سرطان حنجره داشت گلوشو سوراخ کرده بود یه چرکی ازش میومد گوشاش باد کرده بود یه قیافه وحشتناک  بخدا

من جای شما ناراحت شدم 

چه کار بدی!!!! 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

یعنی ب عروساشم دست میزده پدر بزرگت 

عزیزم برات تجربه شه خودت جایی نمیری شوهرتم نفرستی 

ن من ن شوهرم بدون هم دیگه تو خانواده ها مون نمیریم 

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

2790
2778
2791
2779
2792