2777
2789

پسرم ۱۳سالشه، سه روز این هفته بخاطر آنفولانزا مدرسه نرفت امروز با پدرش رفت مدرسه که پدرش غیبتش رو موجه کنه، اونجا ناظم جلو همسرم و پسرم دفتر حضور غیاب رو نگاه میکنه و میگه شنبه هفته گذشته(که بین التعطیلی بود)هم غایب بوده در صورتی که رفته بود مدرسه خودم فرستادمش ، همسرم بخاطر اینکه نگاه ناظم به پسرم عوض نشه و راجع بهش فکر بدی نکنه میگه بله غایب بوده و موجهه غیبتش، بعد الان به من زنگ زد که بچه اومد خونه ته و توی این قضیه رو دربیار ببین کجا بوده، من بچمو میشناسم جز برای مدرسه از در خونه بیرون نمیره برای خرید هم تنبلیش میاد و گاهی که میفرستمش خرید باید چندین بار بگم بهش تا بره بنظرتون اومد خونه این قضیه رو چجوری باهاش مطرح کنم؟اعصابم بهم ریخته کلا

ظهر میاد خونه چجوری بهش بگم تا راستشو بهم بگه؟

اگر یک درصد مدرسه نرفته باشه اون روز چی😞😞😞

وای فکر و خیال دیوونم کرد، آخه بچه ای نیست که بتونه ۴،۵ساعت بیرون از خونه باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین کار اینه ارامش داشته باشید 

بذارید برسه کمی استراحت کنه و چیزی خوره بعد کنارش بشینید و ازش سوال کنید سعی کنید سوالتون مثل بازپرسی نباشه که مجبور باشه دروغ بگه

اولشم بهش اعتماد رو بدید که اگر راستشو بگه دعواش نمیکنید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

احتمالا از رفتار و پشتیبانی  پدرش خیلی تحت تاثیر قرار گرفته هر کدوم که رابطه دوستانه تری دارید باهاش ، باهاش خیلی مهربون ولی جدی حرف بزنید . بگید دیدی که ما پشتت در اومدیم جلوی همه . این یعنی حتی اشتباهی هم اگر کرده باشی ما حمایتمونو کم نمی کنیم ولی تو بچه ما هستی برامون مهمه بدونیم کجایی چکار میکنی . اگر جای خاصی میخواستی بری مدرسه روز بین تعطیلی زیاد رسمی نیست میگفتی بهت کمک میکردیم برنامشو بریزی . خلاصه برید زیر زبونش تا نرم بشه بگه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

به نظرم بهش نکید ولی کنترل روش داشته باشید چون اگر واقعا نرفته باشه و شما به روش بیارید پنهان کاریا شروع میشه

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

آخه یک ساعت دو ساعت نیست که بگم رفته تو کوچه مونده ۵ساعتهههه ای خدااا

میگم اگر بهش بگم و فشار بیارم بدتره درسته؟ اگر واقعا رفته باشه 

چجوری میتونم بفهمم رفته یا نه؟

به نظرم بهش نکید ولی کنترل روش داشته باشید چون اگر واقعا نرفته باشه و شما به روش بیارید پنهان کاریا ...

آره از همین میترسم، از هم کلاسی ها هم پرسیدن بدتر ضایعش میکنه

ولی توی این شک که رفته یا نرفته خودم میسوزم

احتمالا از رفتار و پشتیبانی  پدرش خیلی تحت تاثیر قرار گرفته هر کدوم که رابطه دوستانه تری دارید ...

بخدا اینطور بچه ای نیست اصلا دوست و رفیقی نداره که بگم خونه هم برن یا باهم بیرون برن و بیان، میره مدرسه میاد خونه،تا حالا پیش نیومده بگه مامان مثلا اجازه بده با فلانی برم بیرون