2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید کسایی که نوجوون دارید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 64 پست
چجوری سوال کنم؟چی بگم؟

اگر بچه من بود باتوجه ب شناختی ک دارم و میدونم دروغ نمیگه راحت باهاش حرف میزدم میگفتم اون روز تو رو فرستادیم مدرسه ولی ناظم میگه غایب بودی جریان چیه و هرچی هم میگفت بهش اعتماد میکردم و دیگه ادامه نمیدادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا اینطور بچه ای نیست اصلا دوست و رفیقی نداره که بگم خونه هم برن یا باهم بیرون برن و بیان، میره مد ...

عزیزم حالتو درک میکنم . ولی نوجوونا پر از چالش های جدیدن . چیزی که تا دیروز نبوده امروز هست . بچه شما مشخصه بچه خونه هست . پس کارت اسون تره یکم مهربون برو زیر پوستش حداقل بدونی اگر رفته کجا داره سیر میکنه . یه چیز دیگه هم هست یه درصد در نظر بگیر شاید اسمش اشتباه رد شده . مثلا از معلمای اون روزش اگر میتونی مخفیانه پرس و جو کن . ولی نظرم اینه اول از خودش بپرس اگر لو داد که هیچ اگر نداد واقعا از معلما بپرس که سر کلاس بوده یا نه شاید اسمش اشتباه رد شده . و اگر لو داد که چکار کرده دعواش نکن . حتی اگر مغزت نکشید بگو ممنون که گفتی بهم من نیاز به یکم وقت دارم بعد درباره اش حرف میزنیم . بعد که اروم تر شدی ماجرا رو ادامه بده

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اگر بچه من بود باتوجه ب شناختی ک دارم و میدونم دروغ نمیگه راحت باهاش حرف میزدم میگفتم اون روز تو رو ...

قطعا میگه رفتم(ولی نوجوونن سن بلوغه میگم شاید شاید یک درصد نرفته باشه و مثلا بیان سه چهارنفری قدم زده باشن اون وقت چی؟)

اولا باید مطمئن بشید مدرسه نبوده 

مادر دوستش کسی رو نمیشناسید ؟

دوم بهتره پدرش باهاش صحبت کنه چون اون از ناظم شنیده و انگار شما نمیدونید و مردونه حل بشه بعتره 

سوم با یک روانکاو نوجوان مشورت بگیرید 

فعلا امضا ندارم
قطعا میگه رفتم(ولی نوجوونن سن بلوغه میگم شاید شاید یک درصد نرفته باشه و مثلا بیان سه چهارنفری قدم زد ...

ممکن رفته باشند کافه جایی یا پارک 

تو این سن بعید نیست 

اما مطمئن بشید مدرسه نرفته از معلم ها نمیتونید امار بگیرید ؟

فعلا امضا ندارم
عزیزم حالتو درک میکنم . ولی نوجوونا پر از چالش های جدیدن . چیزی که تا دیروز نبوده امروز هست . بچه شم ...

میترسم برم سراغ معلم و به معلم بگم دیدشون نسبت به بچم عوص بشه، بخدا جزو ۵،۶ نفره اول کلاسه معدلش بالای نوزده و نیم شد

چقدر همسرتون کار درستی کرده 

ولی الان هم نباید با خشونت باهاش رفتار بشه ها با صحبت اول

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
چجوری سوال کنم؟چی بگم؟

اولش سر صحبت رو باز کنید از مدرسه بپرسید از اینکه روزش چطور بوده بعد ازش تعریف کنید توی موردی که حالا درسی باشه بهتره بعد بگید که ناظم چی گفت ببینید خودش میگه یا نه! 

اگه نگفت بگید بابا ازم میپرسید قضیه چطور بود ؟ بگید من یادم میمومد که تو رو راهی مدرسه کردم و ..... در طول این مدت سع یکنید ارتباط چشمی داشته باشید و با ارامش صحبت کنید

بعد دیدید راستشو نمیگه بهش اطمینان بدید که اگه راستشو بگه تخفیف داره براش

زیادم اصرار نکنید که مجبور به دروغ گویی بشه

بعدم که گفت براش با ارامش توضیح بدید اگه بخواد جایی بره کافیه بهتون بگه و هماهنگ باشه و غیبت از مدرسه توجیهی نداره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

چند سالشه؟ 

شاید تو حضور و غیاب اشتباهی شده 

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
ظهر میاد خونه چجوری بهش بگم تا راستشو بهم بگه؟ اگر یک درصد مدرسه نرفته باشه اون روز چی😞😞😞 وای ف ...

عزیزدلم بچه نوجوون نیستم ولی این دوره رو گذروندم ۱۹ سالمه

عزیزم خیلی وقتا پیش میومد دبیر حاضر غایب میکرد دانش اموز مشغول حرف زدن بود حواسش نبود حاضر بگه غایب رد میکردن

خیلی پیش اومده ها

شما بچه خودتو بهتر میشناسی 

بنظرت ممکنه نرفته مدرسه؟

ولی این اتفاقی که گفتم خیلی پیش میاد

سریع اومد خونه ازش سوال نکن

یه برنامه بریز دوتایی برید بیرون

بدون حضور پدر و خواهرش

تو آرامش ازش سوال کن

بگو اگر چیزی ناراحتش میکنه بهت بگه

حس اعتماد رو در پسرت بوجود بیار

بهت میگه حتما

ولی حس میکنم ناظم اشتباه کرده

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه