مرمرکوچولو مدیر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 عنوان درد و دل | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 34 پست بچه ها من بیبی فیس هستم دختر قشنگ و موفقی هم هستم ولی از مجردی خسته شدم ۲۳ سالمه 1402/12/15 | 18:23 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadiiskasa عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 546 تایم دارین اقای جعفری😁🤦🏻♀️🤣؟ 😂😂😂😂😂 من منشی شونم وقت بدم خدمتتون؟ اولین تایم خالی زمستان ۱۴۰۴ هستش مشکل نداره؟حتم بیاید سرتون کلاه بزاریم 🙋♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 جدی فرمودن با یه خدا حافظی خوشحالتون کردن 😂 عی بابا 😂😂😂😂😂😂
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 اگر خیلی خسته شدید پیش ما بیایید (دعا نویسی برادران جعفری به جز اصغر شون)😂😂😂😂 یزیدتو😂✌️
hadiiskasa عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 546 عی بابا 😂😂😂😂😂😂 دو تا جمله رو من خیلیییی دوست دارم خنده ام میگیره ،۱.برو پیش دعا نویس ۲.حدی میفرمایییییید 😂😂😂😂😂 🙋♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
bmahta عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 3087 مرسی از دعای قشنگت اره دقیقا مخصوصا وقتی می بینی با هرپسریم نمیشه وارد رابطه شده و رل زد اره خوب کاری میکنی سعی کن رل نزنی فقط ادما برا یچیز میخان ت دروران دوستی
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 دو تا جمله رو من خیلیییی دوست دارم خنده ام میگیره ، ۱.برو پیش دعا نویس ۲.حدی میفرمایییییید&n ... عاقا من دست خطم خرچنگ قورباغس بیا متن معمولی بنویسیم به جای دعا بفروشیم🥺😂
hadiiskasa عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 546 یزیدتو😂✌️ 😂😂😂😂😂😂 جدی میفرماییییییید ؟ 🙋♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
bmahta عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 3087 😂😂😂😂😂 من منشی شونم وقت بدم خدمتتون؟ اولین تایم خالی زمستان ۱۴۰۴ هستش مشکل نداره؟حتم بیاید سرتون ... وایبیییی اخجوووون چ زود چیزی نیس ک دوسال دیگ پس میبنمتون تاانموقع پولاما جمع میکنم ک قشنگ سرم کلاه بزارین😁🤦🏻♀️🤣
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 اره خوب کاری میکنی سعی کن رل نزنی فقط ادما برا یچیز میخان ت دروران دوستی دقیقا وقتی میگی برات خط قرمزه بهت یا خیانت میکنن یا بهانه مبارن و کات میکنن
hadiiskasa عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 546 وایبیییی اخجوووون چ زود چیزی نیس ک دوسال دیگ پس میبنمتون تاانموقع پولاما جمع میکنم ک قشنگ سرم کلاه ب ... وای نه...فکر نمیکردم انقدر اهل دل تو این سایت باشه همدیگرو ایستگاه کنن😂😂😂😂 🙋♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
bmahta عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 3087 دقیقا وقتی میگی برات خط قرمزه بهت یا خیانت میکنن یا بهانه مبارن و کات میکنن هعی چی بگم اما تا میتونیم از مجردیت بادوسات لذت ببر دختر ک بعدش انقد راحت نیسی
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 هعی چی بگم اما تا میتونیم از مجردیت بادوسات لذت ببر دختر ک بعدش انقد راحت نیسی بعدشم شانسیه اگه طرف پایه باشه خوش میگذره اگه نباشه کوفت آدم میکنه😏
bmahta عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 3087 بعدشم شانسیه اگه طرف پایه باشه خوش میگذره اگه نباشه کوفت آدم میکنه😏 اره دقیقاااااا زدی ت خال🤣🤦🏻♀️وای من جواب این کامنتا دادم فک کردم دختره ک گفته بودی دعا نویسی جعفری یهو دیدم پسره اعصابم خرد شد🥴🤦🏻♀️
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 اره دقیقاااااا زدی ت خال🤣🤦🏻♀️وای من جواب این کامنتا دادم فک کردم دختره ک گفته بودی دعا نویسی جعف ... فداسرت😂😂😂😂😂😂😂