مرمرکوچولو مدیر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 عنوان درد و دل | مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 34 پست بچه ها من بیبی فیس هستم دختر قشنگ و موفقی هم هستم ولی از مجردی خسته شدم ۲۳ سالمه 1402/12/15 | 18:23 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bmahta عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 3087 فداسرت😂😂😂😂😂😂😂 میدونی کلا عذاب وجدان میگیرم از شوهرم خجالت میکشم حس بدی دارم اعصابم داغون شد🤦🏻♀️😰
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 میدونی کلا عذاب وجدان میگیرم از شوهرم خجالت میکشم حس بدی دارم اعصابم داغون شد🤦🏻♀️😰 عی جونم تعهدت چقدر قشنگهچقدر وجدانت قشنگهکاش همه ی آدما مثل شما براشون حرف نزدن با جنس مخالف مهم بودعزیز دلم خودتو اذیت نکن نمیدوستی پسره و حرف بدی نزدی شوخی راحتیم نکردی که بخای خودتو سرزنش کنیقربونت برم خودتو تنبیه نکن
bmahta عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 3087 عی جونم تعهدت چقدر قشنگه چقدر وجدانت قشنگه کاش همه ی آدما مثل شما براشون حرف نزدن با جنس مخالف مهم ... قربونت برم مرسی قلبم فداتشممم ادم حالش خوب میشه باادمای انرژی مثبت مهربونی مثل شما حرف میزنه قربون دل مهربونت گلم♥️🌾🥰😍
مرمرکوچولو مدیر استارتر عضویت: 1402/11/09 تعداد پست: 89 قربونت برم مرسی قلبم فداتشممم ادم حالش خوب میشه باادمای انرژی مثبت مهربونی مثل شما حرف میزنه قربون د ... عزیزدلمی بوس بهت خانم متعهد و زیبا💋🌱