2777
2789
عنوان

پسری ک رفته از رابطه برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4047 بازدید | 132 پست
اخه ما رابطمون فرق داشت خیلی پشت هم بودیم همو دوس داریم 

اگه دوست داشت نمی‌رفت حتی برا چند روز 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
من تا لحظه اخر که میخواست بره محضر عقد کنه بهم گفت هیچ کس جز تو توی قلبم نیست شبش هم خونمون بود ولی ...

اون ها برو تاپیکهای من رو بخون همشون خر کردن دختر هس عقل بالغ این رو قبول نمیکنه من تجربه ثابت کرده پسریکه عاشق نباشه میره ازدواج میکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم مجرد بمونه ولی وارد ازدواج بد نشه یا قاطی افرادی نشه که نمیخوانش.

خواستنشو میدونم میخاد میدونم دوسم داره نمیدونم یهو چیشد بهش 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

اسی من ۵ سال باهاش بودم تو خوشی و ناخوشی از خانواده گذشته حتی فامیلهامون هم میدونستن ....شب اومد خونمون تا دم صبح هم باهم بودیم ولی نمیدونست که ساعت ۳ بعدازظهر فردا نوبت محضر داره برای عقد با کسی دیگه ...‌هیچ کس فکرشم نمیکرد

دقیقیها استارت داده خودش رو گول میزنه مثل شش سال پیش من

آره چون سه سال عمرش بر باد رفته حق داره

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
خواستنشو میدونم میخاد میدونم دوسم داره نمیدونم یهو چیشد بهش 

یهویی چیزی نشده شما رد فلگا رو ندیدی وگرنه این اقا از همون اولم نشون داده ازدواجی نیست

بعدشم ۳ سال اخه؟؟؟

پر پرش یک سال

پس خودتو گول نزن لطفا.

به نظرم اگر برگشت سمتت تو نرو سمتش  برای خودت ارزش قائل شو  نزار پیش خودش فکر کنه اگر ...

خیلی برام سخته دارم میمیرم دعا کنید فقط برگرده

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

اصلن واسه چی میگن حتی دوران عقد هم نباید طولانی باشه.چون بگو مگو میشه ...دلخوری میشه....فاصله میافته

ایشونم ب گمونم یکم ترس از مسولیت زندگی جدید و اینده داره ....

یکمم مخالفت مادرش....بعد شماهم احتمالن بهش فشار اوردی چرا رسمی نمیکنیم

دیگه کات کرده رفته

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.