2777
2789
عنوان

پسری ک رفته از رابطه برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4047 بازدید | 132 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا نمیگیره هان چرا ؟ من پسری رو می شناسم دختر رو با طلا گولش زد پردش رو زد آخرش هم رفت دنبال دختر آ ...

عزیزم خانواده ما مخالفن کلی دختر بهش پیشنهاد کردیم از فامیل بگیر تا غریبه ولی میگه یا همین دختر یا هیچکس..چندبار اصرار کرد واسه خواستگاری... انشالله سال دیگه ازدواج میکنن

اوج تنهایی یه انسان اونجاست که خودش به «خودش» پناه میبره🖤❤️
اسی من ۵ سال باهاش بودم تو خوشی و ناخوشی از خانواده گذشته حتی فامیلهامون هم میدونستن ....شب اومد خون ...

خب وقتی فهمیدی به نامزدش نگفتی؟برخوردی باهاش نداشتی ک چرا سرکار گذاشتت؟

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
من نگفتم بره خودش  گفت باید تموم بشه یهو انگار طلسم شد

طلسم نشد عزیزم چرا باهاش سه سال رابطه زن و شوهری داشتید ...اون پسر هر چی از شما خاست رایگان در اختیارش قرار دادید اونم رفت سراغ نفر بعد یه کم برا بدن خودتون ارزش قایل باشید چرا بدنت را در اختیار یه پسر غریبه قرار دادی عزیزم ..بیشتر پسرا بعد رابطه به نحوی طرف مقابلشان را میپیچونن

طلسم نشد عزیزم چرا باهاش سه سال رابطه زن و شوهری داشتید ...اون پسر هر چی از شما خاست رایگان در اختیا ...

اصلا رابطه هم نداشته باشن نمیگیرن تو دوستی ۹۰ درصد هدفشون ازدواج نیس حتی دختر متین هم باشه ولی اگه رابطه داشته باشه دیگه کلا دختر به فنا رفته

اصلا رابطه هم نداشته باشن نمیگیرن تو دوستی ۹۰ درصد هدفشون ازدواج نیس حتی دختر متین هم باشه ولی اگه ر ...

دقیقا وای اسی اصرار داره که به زور زن گرفته و دوسم داره و طلسم شدیم به نظرم اسی گول خورده از پسره الآنم باز داره خودش را گول میزنم .آن شاله که خدا همه را به راه راست هدایت کنه

دقیقا وای اسی اصرار داره که به زور زن گرفته و دوسم داره و طلسم شدیم به نظرم اسی گول خورده از پسره ال ...

من بهش حق میدم خودش رو گول بزنه برو تاپیک من رو بخون پسریکه عاشق باشه کله زندگیم رو اونجا گذاشتم داستان عاشقیم رو من هم مثله استارت خودم رو گول میزدم که مادر پسر با زور برده بودش درحالیکه زهی خيال باطل هیچ کس رو با زور نمیبرن

برنگشت هیچوقت ؟

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️