2777
2789
عنوان

پسری ک رفته از رابطه برمیگرده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 132 پست
گفتم چرا پیام دادی کلی بهونه ک تحت فشار بودم مجبور شدم ولت کنم دلم برات تنگ شده هرروز پروفایلت و چک ...

اون میخواسته دوباره برگرده پسرا پشیمون میشن 

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی من ۵ سال باهاش بودم تو خوشی و ناخوشی از خانواده گذشته حتی فامیلهامون هم میدونستن ....شب اومد خون ...

قبول میکنی پسرها از اولش قصدشون ازدواج نیس آخرش هم با ازدواج کردن بایکی دیگه ثابت میکنن که از اول هدفشون دوستی بود برو تاپیک های من رو بخون من دیگه به این نتیجه رسیدم پسرعاشق باشه نمیره اصلاها عمرا

عزیزم مردا کم پیش میاد فکر کنن دختری که بااهاشونه پاکه 

مآله من می دونست ها پاکم باهاش دستم ندادم آخرش رفت ازدواج کرد اون که عاشق نبود بیا خصوصی یک چیزی در مورده دوستم بگم هنگ میکنی خوشگل 

عزیزم پس اینهمه آدم که ازدواج کردن چطوری شد؟ مگه میشه شما خودت ببین از بین دخترا ۸۰ درصدشون با پسر ر ...

چرا نمیگیره هان چرا ؟ من پسری رو می شناسم دختر رو با طلا گولش زد پردش رو زد آخرش هم رفت دنبال دختر آفتاب مهتاب ندیده

الان یه پسر داره ...نمیدونم از زندگیش راضیه یا نه ولی من الان خیلی خوشبختم چون شوهرم هزار برابر اون ...

مآله من طلاق گرفتن فکر کنم تازه گرفتن تو تاپیک هام گذاشتم من خبر ندادم ازش اون هم خبر نداره من با پیجه کاریم سوال کرد به عنوان یک غریبه اون متوجه نشد من بودم فکر کزد یکی دیگه ام ولی گفت جدا شدم تازه 

دوستان یه خانمی هست فا*لگیره خیلی باسواده همه چیو از اینده دقیق میگه.فا*لش عاااااالیه.این شمارشه 09127865938 ولی به زنگ و تماس جواب نمیده.فقط از روبیکا یا واتس اپ یا تلگرام بهش پیام بدید.رایگان نیست ولی قیمتش مناسبه