2777
2789
عنوان

حرف خیلی زشتی به شوهرم زدم😔

1069 بازدید | 37 پست

بحثمون شد بهش گفتم تو از خودت چی داری؟؟؟ منظورم این بود که با ثروت بابات یکاره ای شدی!

خندید گف من از خودم چی دارم ؟ من فلانم چیم چیم کیا دنبالمن

شوهرم دو سانت اینا از من قدش کوتاهتره من یع مدته سر این قضبه خیلی اذیت میشم البته موهاشو اینارو میزنه بالا همقد میشیم

عصبی شدم گفتم تو قدت از من کوتاهتره من خجالت میکشم پیشت راه برم و همه مسخره میکنن

شوکه شد تابحال همچین حرفی نزده بودم😭🥺

خیلی خیلی خیلی ناراحتم حس میکنم قبلش شکست

چیکار کنم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره شوهرت:))))

رو نقطه ضعف کسی تو دعوا دست نزارین درسته عصبین ناراحتین ولی آدما قلب دارن شکسته بشه بزور درست میشه💔

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
همش میگف میخام برم عمل کنم قدمو بلند کنم بعدش یا تو فکر میرفت حالم از خودم بهم خورد😔

خیلی بد گفتی🙂تو روخدا بین حرفاتون و لجبازیاتون و بحثاتون مراقب دل آدما باشین💔

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
مگ قدش چنده؟؟ اشکال نداره بعدا از دلش دربیار و بهش بگو هرطور باشه دوسش دارب

نمیدونم ولی خودم ۱۷۰ میشم حالا دقیق نمیدونم چقد از من کوتاهتره

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

اشکال نداره عصبی شدی فردا بگو تقصیر خودت عصبیم کردی 

😐😐راهکارو 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

کارت قشنگ نبود اصلا فردا درست حسابی معذرت خواهی کن بگو منظورت این نبوده عصبی بودی و از حرفی که زدی پشیمونی

عمل افزایش قد یکی از ریسکی ترین عمل های زیبایی و بسیار سخته نقاهتی نزدیک به یکسال داره