2777
2789
عنوان

حرف خیلی زشتی به شوهرم زدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 37 پست

زدی غرورشو شیکوندی 

قد بلند افتخار نیس ...

اشتباهتو قبول کن و ازش معذرت خواهی کن واقعا ناراحت کننده‌س حرفت

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاااک 🖐 ریدی. دیگه درست نمیشه، حتی اگه معذرت خواهیم کنی هیچ وقت یادش نمیره.

اره میدونم ولی هی گف دنبالمن دنبالمن عصبی شدم این موضوع هم همشششش تو ذهنمه همششش دارم باهاش کلنجار میرم اصلا نمیدونم چیشد به زبون اوردمش

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

شکوندی بدم شکوندی .فعلا یکم صبر کن بعد یک روز عید بخر از دلش در بیار . ازش معذرت بخواه. ولی خدایی ازدواج نکنید با پایین تر از خودتون زن ظرفیت کم بود و قدرت کم شوهر نداره .من خودمم اینطورم جوری طرف خرد میکنم ک انگار پودر میشه و دست خودم خیلی اوقات نیست انگار .کلا داعونم تو این قضیه 

همه چی خوب میشه تلاش کن 
درسته  هرکاریم بکنی هرررررچیم ک بگی اون هیچوقت یادش نمیره حرفتو

از اولش هیچ وقت نخاستم به روش بیارم هیچ وقت حتی رفتاری نکردم که متوجه بشه ناراحت بشه ولی نمیدونم چرا امشب این حرفو زدم حرفش منو سوزوند خاستم منم بسوزونمش

شکوندی بدم شکوندی .فعلا یکم صبر کن بعد یک روز عید بخر از دلش در بیار . ازش معذرت بخواه. ولی خدایی از ...

من اینطوری نیستم اصلا شوهرمو تحقیر و اینا نمیکنم 🤦‍♀️اولین بارم بود نمیدونم چرا گفتم نمیدونم

بهترین دفاع حملس فردا بگو ارهههههع من یه زنم احساس دارم حساسم روحیم لطیفه یعنی چی که میگی کسی دنباله منه میدونی من چه حالی میشم وقتی میگی کسی به جز من دنبال توعه؟ دلمو شکستی بزن زیر گریه بعدشم بگو خوب بود منم از خاطر خاهام نام میبردم؟؟ تازه خیلی خودمو کنترل کردم بعدشم حرفمو جدی نگیر فقط عصبی شدم خاستم یه چیزی بگم وگرنه تو اگه مورد پسند من نبودی ک باهت ازدواج نمیکردم