2777
2789
عنوان

پانیک اتک

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 20 پست
واقعا خیلی سخته ، درکت میکنم😭 دیگه حتی تو مکان های عمومی هم نمیتونم برم چون ترس از حمله پانیک مثل خ ...

دقیقا ترس از حمله دارم بیشتر . فکرای منفی باعث میشه پنیک بشم . عید میخام برم مسافرت ولی از الان فکر میکنم حالم بد میشه 

منکه از قرص بجز چاقی و از کار افتادگی خیری ندیدم  برای همین به پزشکم گفتم که حذف کنه داروهامو& ...

متأسفانه من حتی وقتی آرومم یا مثلاً در حال تماشای فیلم هستم یا در حال آشپزی و حتی خواب ، این حمله برام پیش میاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا ترس از حمله دارم بیشتر . فکرای منفی باعث میشه پنیک بشم . عید میخام برم مسافرت ولی از الان فکر ...

بهتره که بهش فکر نکنی ، می‌دونم سخته و نمیشه چون خودمم این مشکل رو دارم ، اما به خودت بگو که انشالله هیچ حمله ایی بهت دست نمیده

بهتره که بهش فکر نکنی ، می‌دونم سخته و نمیشه چون خودمم این مشکل رو دارم ، اما به خودت بگو که انشالله ...

منی که قبلا با ماشین خودم همه جا حتی راه دور رانندگی میکردم الان حتی توی اسنپ میشینم استرس میگیرم 😭

میشه بگی کدوم شهری؟ من مدام دکتر نرفتم گاهی میرم ی مدت قرص می‌خورم باز ولش میکنم . سرترالین می‌خوردم ...

من اسلامشهر هستم ، تحت نظر دکتر امیر بهادر زاده فوق تخصص اعصاب و روان ، البته چهار ساله این مشکل رو دارم ولی بعد از کلی آزمایش و دکترو این چیز ها متوجه شدم مشکل من بیماری اییه به اسم پانیک اتک ، یه مدت خیلی بهتر شدم و زندگیم مثل قبل بود ، الان یک ماه میشه بخاطر یک سری مشکلات دوباره برگشتم به روز های اول پانیک ، البته من هر روز آلپرازولام مصرف میکنم چون شدت بیماری من خیلی بالاست