2777
2789

دکتر عمومی اموکسی کلاو داد

۳۱ هفتمه

نخوردم همه گفتن بده به جنین ضرر میرسونه نخوردم

چیکار کنم

سیر گذاشتم دود سیگار دود دادیم دیگ هیچی به ذهنم نمیرسه

کیپه و درد میکنه چیکار کنم اخه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوله داغ کن بزار روش . بخار آب داغم خوبه ولی مراقب باشی که سردش نشه گوشت یهو. یا کمپرس آب گرم

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘 📚اگه راجع به زبان انگلیسی پایه ی متوسطه ی اول و دوم سوال داشتی از من بپرس♥️ من به امیدواری خود معتادم،نور را باید دید✨✨

یک قطره آب پیاز بریز اولش اسمتو درمیاره کلا ولی بعدش ساکت میشه دردش

سیر هم بزاره خوبه ...نه؟؟؟؟

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

دو سه تا قطره روغن زیتون بنداز داخل گوش

ویکس هم خوبه

غصه ی رفتن تو داده برباد باد مرا...باورم نیست چنین برده ای از یاد مرا...تا دلی هست بیا،رفتم از دست بیا...بغض تو راه نفس های مرا بست بیا...روحت شاد پدرم🖤

سیر نزار بدترش میکنه فقط استامینوفن ساده میتونی بخوری

اگه کیپه من چند وقت پیش نابود بودم دکتر قطره دادخیلی خوب بود برام بعد ساکشن کردم اصلا چیزایی تو نته نزن به گوشت خوب ک نمیشه هیچی بدتر هم میشه

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

من شوهرم پارسال عید ازگوش درد نمیتونست غذابخوره ..پرچرک عفونت بود دکترای خوب هم همه تعطیلات عید بودن .به گفته یک اشنایی روغن گل بنفشه پایه زیتون سه شب میریهتم داخل سه الی پنج قطره ..خوب خوب شد ..تیک های سیاه از گوشش میومد بیرون .دکترم نرفت دیگ خداروشکر خوب شد ..وقتی ریختی روی بالشت پارچه بزار همون گوش ک دردداره بزار طرف پارچه و بخواب تاصبح

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
شاید بخاطر بارداریته بیشتر خانوما دندونشون درذ میکنه شاید تو گوشته

فکر نکنم دندون درد بخاطر اینه کلسیم دندونو میکشه بچه

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@