2777
2789
عنوان

ایشالا منم دارم عروس میشم

3068 بازدید | 57 پست

خواستگاری اومدن 

اول مادر و خواهرانش بعدم خانوادگی با مردا اومدن 

پسندم کردن اونا 

منم خیلی خوشم اومد 

خداروشکر 

میگن هرچه دیر آید خوش آید 

بزار همه فامیل بفهمم بازار منم گرمه و خواهان دارم 

زن داداشم ، دختر شهرستانی چشمش به حساب بیاد 

قاره تحقیقات انجام بدن داداشام و بعدش بریم برای آزمایش خون و بقیه کارا 

ایشالا که بشه 

چشم حسودان فامیل کور بشه 

چقدر حیرت زندگی داداشم و زنش خوردم 

چقدر همه چی زندگی شون به زخم کشید زنش 

بزار حالا ببینه من دیگه دارم میرم 

خودش باید سبزی و بادمجون سرخ کنه بزاره فریزر 

نه اینکه تنبل خانوم کاری نکرده ، زنگ بزنه به مادر و بابام بگه یه بسته بادمجون بدین طبقه ما می‌خوام برا مرتضی قیمه بادمجون درست کنم 😑

خداروشکر ازدواج کردم همسرم اومد 😍 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی الهی خوشبخت بشی عزیزم انشالله همه چی خوب پیش میره و عقد میکنین

چن سالتونه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

چقد خوشحال شدم برات عزیزم ..خداروصد مرتبه شکررر .انشالله ک سفید بخت بشی کنارش احساس ارامش کنی 🤩🤩🤩❤

منم کلی زخم زبون شنیدمو مشنوم ولی امیدوارم ک خدا جبران کنه 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭