2777
2789
عنوان

ایشالا منم دارم عروس میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 57 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همچین میگی دختر شهرستانی انگار خودت ناف امریکایی بعدشم شما ک فک کردی ازون دختر بهترین کسی ک خودشو خانوادشو سرتر میدونه میره یکی مثل خودش پیدا میکنه ن بقول خودت شهرستانی پس نتیجه میگیریم عین همین.بعدم اون همنقد عرضه داشته شوهر کرده ولی تو انقد حسودی میکنی خدا بدتر میزاره تو کاست

اسی من خیلی برات دعا کردم سر نمازم همش یادت بودم ولی نگرانم برات❤️ خدا خیلی به دل آدما نگاه می کنه. انقد با کینه و حسد دلتو سیاه نکن تا لطف خدا شاملت بمونه انشاالله. تمام زندگی و اتفاقای داخلش دست خداست. دل خدا رو به دست بیار. 

عززیز دلم خیلی برات خوشحالم، فقط یه درخواستی ازت دارم تاپیک قبلتو خوندم  شیوه زندگیتو نزدیک به ...

وای من اینقدر سعی میکنم بیسکویت و شیرینی و حذف کنم اصلا انگار نمیشه مرسی از توضیحات خوبت عزیزم

عزیزم یک بسته بادمجون سرخ شده و سبزی این حرفا رو نداره....مهربونی خیلی قشنگ تره.... تو نیکی کن د ...

من چقدر ادما خوب مبینم حس خوبی میگیرم دلم میخواد از نزدیک با ادمایی مثل شما در ارتباط باشم ایکاش ادمایی با طرز فکر شما تو جامعه زیاد باشن 💙

وای چقدر منتظرت بودم ایشالا خوشبخت شی دوستم............  ..............دست راستت زیر سر من  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

من چقدر ادما خوب مبینم حس خوبی میگیرم دلم میخواد از نزدیک با ادمایی مثل شما در ارتباط باشم ایکاش ادم ...

عزیزه دلم ...نظر لطفته...چون خودت انرژی خوبی داری از بقیه هم همین انرژی میگیری😍😍😍