2777
2789
عنوان

ایشالا منم دارم عروس میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3068 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیلیلییییییییییی

مبارکههههه😍❤سفیدبخت شیییی

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
این جمله ات رو که گفتی دختر شهرستانی   چشمش دراد رو درست خوندم!؟ ببخشید خودت واسه کجایی که &nbs ...

منم تعجب کردم از ای حرفاش 

خیلی بد حرف میزنه ،دختر شهرستانی،چشم فامیل حسود کور و‌‌... 🤣😐

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

منم تعجب کردم از ای حرفاش  خیلی بد حرف میزنه ،دختر شهرستانی،چشم فامیل حسود کور و‌‌... 🤣😐

😂😂

اصلا یه حالیه

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

از تاپیکات فهمیدم خیلی حسودی زن داداشتو میکنی ایشالا ازدواج کنی بری خوته خودت بنده خدا از دستت راحت بشه

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

حالا خداوکیلی به  خاطر دراوردن چشم زن داداشت خودتو تو چاه نندازی

راست میگه خدایی. شوهر ندیده نباش دیگه  

میخوای چشه فامیلو دراری  با حوصله تصمیم بگیر 

خدایا تو راهه رسیدن به هدفم تنهام نزار تلاش با من بقیش باتو

عززیز دلم خیلی برات خوشحالم، فقط یه درخواستی ازت دارم تاپیک قبلتو خوندم 

شیوه زندگیتو نزدیک به طبیعت کن یعنی قندمصنوعی حذف کن، سرخ کردنی نخور اصلاااا. چیپس و پفک نخور هرچی که کارخونه اییه تو لینستا نگاه کن شیوه غذایی تمییز رو 

اول سبزیجات بخور بعد پروتئین بعد کربوهیدرات 

یعنی اول سبزی بعد گوشت بعد نون بخور 

تو همه غذاهات سبزی داشته باش. کاهو قبل یا بعد غذا بخور. 

سرخ کردنی سمه براااات حذف کن

میوه خوردی کنارش 4تا دونه پسته بخور یا بادام درختی چون نمیزاره قند میوه بره بالا. راستی سیب خوردی 1ساعت بعد یه میوه دیگه بخور.قاطی نخور میوه ها رو.نارنج هم رو برنج حتما بریز رو همه برنج هات نارنج بریز. 

ببین من خیلی درس دارم امدم پیام گذاستم برات حتما بهشون عمل کن باشه عزیزدلم خوشبخت بشی به ابرو و احترام خانم حضرت زهراء، برات مادری کنه ان شاءالله