2777
2789
عنوان

برا شادی خودتون چیکارا میکنید؟

121 بازدید | 21 پست

چرا من هرچی به عقب نگاه میکنم انگار شادتر بودم؟ حتی تو همین یکی دو سال پیش، حس میکنم هرچی میگذره افسرده تر میشم، ولی دلیلشم متوجه نمیشم، آخه خداروشکر مشکل خاصی نداریم، نمیگم همه چی اوکیه اوکیه، مسایل مالی و اینا الان بلاخره برا همه هست، ولی نمیدونم چرا قبلا با وجود مشکلات فوق العاده بیشتر انگار حالم بهتر بود، سرحال تر بودم، شادتر بودم، انگیزه داشتم، مخصوصا طرفای عید، ولی الان با وجود اینکه خیلی از مشکلات خداروشکر حل شده ولی خیلی فرق کردم انگار، نمیدونم، دیگه با هرچیزی از ته دل شاد نمیشم

حتی حس میکنم بعد از اینکه کرونا گرفتم خیلی دپرس شدم

شما بگین برا انگیزه و خوشحالی درونی خودتون چه کارایی انجام میدین؟

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

کل جامعه همینه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهنگ میزارم می رقصم حالا من یه دنسر افسرده ام🫤

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

در لحظه زندگی میکنم 

فرصت هایی ک خدا بهم میده رو ، روهوا میزنم

ب گذشته فک نمیکنم مگر اینکه مقایسه کنم خودمو با خوده قبلیم و ب این پی ببرم ک چقدر خوشحال تر و ازاد تر از قبلمم 

همیشه میگم میخندم 

ب وقتشم گریه میکنم

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

میخوابم که یادم بره غمام

من همیشه با کوچکترین چیزا از ته دلم شادی رو حس میکردم، مخصوصا این موقه از سال، حتی صدای پرستو ها، آسمون و آبی این وقت سال، نور خورشید، الان ولی یجوری ام...بدم میاد از این حال

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن

همه همینن. قبل ترها شادتر بودیم. 

شاید افسردگی فصلی و موقتی میاد سراغت.

رقص رو حتما بزار تو برنامه ات. 

یا رشته ایستاتیس که شبیه رقص هست تو باشگاه. 

ورزش یا پیاده روی بزار تو برنامه ات. 

آهنگ شاد گوش کن. 

اخبار منفی رو تعطیل کن. 

خودت رو دوس داشته باش و به خودت عشق تزریق کن. بخودت برس. 

وقتایی که غرق افکار مزاحم یا منفی میشی سریعا بیا بیرون و خودتو مشغول کن، صداهای ذهنت رو خاموش کن تا آروم بشی. 

اینستا رو تا حدود زیادی دنبال نکن. 

و کتاب رو جایگزین کن. 

در لحظه زندگی میکنم  فرصت هایی ک خدا بهم میده رو ، روهوا میزنم ب گذشته فک نمیکنم مگر اینکه مق ...

خیلی خوبه اینجوری، من خیلی وقتا نشخوار ذهنی دارم، یا نگران آیندم یا گذشته رو شخم میزنم، متاسفانه خیلی بده، این غمگینی میتونه تاثیر شخم زدن هر روزه ی گذشته باشه

زیاد حرفای ادمهارو جدی نمیگیرم/دنبال قهر کردن نیستم/سعی میکنم عصبانی نشم و ساده بگذرم از موضوعات/صدا ...

خوشبحالت عزیزم دعاکن منم اینطور بشم من ازخودم بدم میاد خیلی داد میزنم سربچه هام خیلی عصبانی میشم 

همه همینن. قبل ترها شادتر بودیم.  شاید افسردگی فصلی و موقتی میاد سراغت. رقص رو حتما بزار تو ب ...

قطعا این کارا خیلی موثره، حتما انجام میدم👍👍👏👏👏

مرسی عزیزم😘😘😘🥰

آهنگ میزارم می رقصم حالا من یه دنسر افسرده ام🫤

عزیزم😁🥰

قطعا این کارا خیلی موثره، حتما انجام میدم👍👍👏👏👏 مرسی عزیزم😘😘😘🥰

حتما شروع کن. 

افسردگی یه سایه است که اول کوچیکه بعد کم کم آروم و پنهان بزرگتر میشه و همه ی آدمو عرض چند سال فرامیگیره. 

اجاره نده. 

اصلش اینه که مثل دوره بچگیمون باید ذوق و شوق داشته باشیم. 

تاپیک های منفی اینجا رو هم نخون. 

موفق و شادباشی.