2777
2789
عنوان

برا شادی خودتون چیکارا میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
زیاد حرفای ادمهارو جدی نمیگیرم/دنبال قهر کردن نیستم/سعی میکنم عصبانی نشم و ساده بگذرم از موضوعات/صدا ...

هییی،، چقد یاد گذشته انداختیم

واقعا قبلا اینجوری بودم...و شاید بخاطر همین احساس بهتری داشتم

تا اینکه تو یه سن و سالی بخودم گفتم نکنه تو ساده ای، احمقی که هرکی هر حرفی میزنه برات مهم نیست...شروع کردم تفسیر حرفها و جبهه ی آدما، کی روبروعه کی کناردسته و..به کی جواب بدم...کی منظوری نداشت...نتیجش شد اینی ک الان هستم

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
خوشبحالت عزیزم دعاکن منم اینطور بشم من ازخودم بدم میاد خیلی داد میزنم سربچه هام خیلی عصبانی میشم&nbs ...

دعا بکن /اما سعی کن برای عصبانی نشدن روی خود کار کنی/چون باید برای رسیدن به آرامش اول خودت بخوای

تا خودت نخوای اوضاع همینه

به ای فکر کن تا چشم روی هم بزاری بچه ها بزرگ شدن و شما پیر /اونموقع است که رفتاری که شما با اونا داشتیو یاد گرفتن و روی شما اجرا میکنن

صبوری کردن تمرین میخواد/با بچه هات حرف بزن /شاد باش

مطالب مفید در مورد تربیت فرزند بخوون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما شروع کن.  افسردگی یه سایه است که اول کوچیکه بعد کم کم آروم و پنهان بزرگتر میشه و همه ی آد ...

درسته عزیزم، ممنونم ازت😘🥰🥰

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
دعا بکن /اما سعی کن برای عصبانی نشدن روی خود کار کنی/چون باید برای رسیدن به آرامش اول خودت بخوای تا ...

ممنون عزیزم حتما همینطوره 

اره به خودم قول میدم کمترش کنم تواین سال جدید و کلا محوش کنم

چون حس عذاب وجدان بعدش بیشتر عذابم میده

بچه دوم که اومد اینجوری شدم 

اخه دوتایی باهم لج میکنن باهم کنارنمیان 

ممنون عزیزم حتما همینطوره  اره به خودم قول میدم کمترش کنم تواین سال جدید و کلا محوش کنم چون ح ...

امیدوارم همیشه شادباشی و خوشبخت

فقط با بچه ها خوب برخورد کن که ازشون ادمهای عصبی نسازی

حتما در مورد دعوای فرزندانو نحوه برخورد دست /مطلب بخون

خیلی خوبه اینجوری، من خیلی وقتا نشخوار ذهنی دارم، یا نگران آیندم یا گذشته رو شخم میزنم، متاسفانه خیل ...

من قبلا خیلی ب گذشته و افسردگیم فک میکردم 

بستگی ب محیطی ک توش زندگی میکنی هم داره

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️