2777
2789
عنوان

تشریح جسد

| مشاهده متن کامل بحث + 6389 بازدید | 114 پست
یکی دلایلی که از پزشکی بدم میاد ترسی هم ندارم ولی حس بدی بهم میده یه جنازه رو تیکه تیکه کنی

برای نجات جون بقیه این کارو میکنند اون فرد مرده دیگه برنمیگرده ولی میتونیم چند تا ادم دیگه رو از مرگ نجات بدیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جسد دیگه هم دیدیم ده سال بود مرده بود پشماش هنوز بودن🤣🤣🤣 نتیگع گیری: پشما تا اخر قیامت حتی اگ ب ...

واای نگووو ی ترس به ترسام اضافه شد 😂 

چرا نمیزدن اونا روو اول میزدن بعد تشریح میکردن خب 

مگه بعد مرگ پشم رشد داره ؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
الهی درک میکنم ولی خب اگه دانشجویی یواش یواش عادت میکنی ما دیگه زندگیمون قاطی اوناست🥲

وهم برانگیزه برام از گرسنگی دارم میمیرم و هیچی نمی تونم بخورم

خاطرات مثل خون ازم میرن...

بااورت شاید نشه وصیت منم همینه    

من اکه بشه همه چیم و اهدا میکنم 😂ولی نه دلم نمی‌خواد لخت بشم برم زیر هزار نفر

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

والا ما چندواحد پزشکی قانونی(رشته حقوق)پاس کردیم من هنوزم گاهی مغزم مشغول میشه...حق داری.

منم رشتم حقوقه . البته هنوز پزشک قانونی پاس نکردم 

مگه باید حضوری جایی رفت ؟ یا فقط خود همون کتاب و میخونیم ؟! 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔

مننظورت زیر دست هزار نفره انشالله که  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

والا ما چندواحد پزشکی قانونی(رشته حقوق)پاس کردیم من هنوزم گاهی مغزم مشغول میشه...حق داری.

از خون کاش می ترسیدم ع مرده خیلییی می ترسم ،،، می ترسم بیاد اذیتم کنه روحشو... اخه چند شبی هست حس میدکنم بالا سرم نشسته از بس پتو رومه نمی تونم نفس بکشم

واای نگووو ی ترس به ترسام اضافه شد 😂  چرا نمیزدن اونا روو اول میزدن بعد تشریح میکردن خب  ...

ن بابا خب جسده مرد بود پشماش هم ماشالله زیاد بدن هم اگ سریع تجزیه شه مو دور تر حالا فرض کن اینحا کلی چیز میز ب بدبخت زده بودن تجزیه نشه موهاش سروموروگندع

مننظورت زیر دست هزار نفره انشالله که    

استغفرالله بله همون

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!

وهم برانگیزه برام از گرسنگی دارم میمیرم و هیچی نمی تونم بخورم

طبیعیه جانم آروم باش و بدون تنها نیستی هممون این حسو داشتیم

به این فکر کن که هر نکته ای اینجا یاد بگیری ممکنه به یه آدم زنده کمک کنه

منم خوابشونو دیدم،  شام نخورد ولی گذشت طبیعی شد

الان از اینکه انقد محکم شدم تعجب میکنم

طبیعیه که حالت بد باشه

من الانم که زیاد کار کنم توی تالار تشریح تا دوش نگیرم نرمال نمیشم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

از خون کاش می ترسیدم ع مرده خیلییی می ترسم ،،، می ترسم بیاد اذیتم کنه روحشو... اخه چند شبی هست حس می ...

عزیزم اون هیچ اسیبی بهت نمیزنه،  فقط وقتی میری کنارشون به این فکر کن که چه انسانهای بزرگی بودند که برخلاف جریان همیشگی و عرف پیش رفتند و حاضر شدند بدنشون در راه علم، اهدا بشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نه همچین چیزی نیست 

احترام زیادی برای اجساد قائل هستن توی تالار

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛