2777
2789
عنوان

تشریح جسد

| مشاهده متن کامل بحث + 6389 بازدید | 114 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دست نزدم که💔💔

حسساس نباش دختر تو فک کن اصلا اون زنده نبوده یه آناتومی بدنه که خیلی شبیه بدنه،میدونم نمیشه ولی سعی کن هی فک نکنی این یه جسده این یه زمانی زنده بوده بهش به عنوان یه اشیا نگاه کن نه به دید یه انسان که قبلاً زنده بوده

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بخدا دکتره داشت مغزو نشون می داد داشت اسم هر شیار مغزو می گفت دستاش می لرزید چ توقعی از ما بدبختا دا ...

احتمالا خودش هم تازه اومده بود😁

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
حسساس نباش دختر تو فک کن اصلا اون زنده نبوده یه آناتومی بدنه که خیلی شبیه بدنه،میدونم نمیشه ولی سعی ...

کاش خونه داریو انتخاب می‌کردم

خاطرات مثل خون ازم میرن...

ناموسا 🙄🙄🙄🙄🙄دلیلتم بگو

بخدا،چون شاید مرگ مغزی نشم کبدوکلیه قلبو صفرا و اپاندیسم به درد کسی بخوره،الکی برم زیر خاک تجزیه بشم که چی  

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷