2777
2789
عنوان

تشریح جسد

6380 بازدید | 114 پست

از طرف دانشگاه و مراکز علمی رفتیم دانشگاه علوم پزشکی ی جسد ی شیش ماهِ رو تشریح کردن از چهارشنبه ک برگشتم خونه ن تونستم غذا بخورم نه بخوابم از ترس هیچ‌کار نمی تونم بکنم حتی امروز از ترس هم حمام نرفتم... ی احساس سنگینی دارم دیشب که خواب بودم انگار یکی بالا سرم راه می رفت ی حس خفگی بهم دست می داد هر لحظه هیچ وقت احساس سنگینی نداشتم از اون روز مثل اونایی نظر اجنه یا... میوفته روشون شدم😭😭

خاطرات مثل خون ازم میرن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ۶ ماهه؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه شش ماهه؟ جدای از ترسش ادم یجوری میشه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

طبیعیه عزیزم ،عادت میکنی کم کم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

دفعه اوله ، بعد خودتون کارخونه  تولیدش میشین

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
بچه شش ماهه؟ جدای از ترسش ادم یجوری میشه

نه فکر کنم منظورش جسد شیش ماهه بوده

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه شیش ماهه؟

نشنیدم تا به حال جسدهایی که واسه تشریح استفاده میشه نوزاد نیستن و اینکه ترس نداره فقط بوی فرمالین اذیت میکنه وگرنه خود جسد ترسی نداره ازنظر من 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
جسد شش ماه چیه

منظورم اینه از این جسد شیش ماه استفاده داره میشه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏