2777
2789
عنوان

تشریح جسد

| مشاهده متن کامل بحث + 6380 بازدید | 114 پست
نه فکر کنم منظورش جسد شیش ماهه بوده

اها فک کردم بچه س

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری شش ماه جسد مونده

خوب مواد بهش میزنن نگه اش میدارن وگرنه هر دقیقه که نمیتونن یه جسد پیدا کنن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

و یه چیز دیگه تشریح توسط فوق لیسانس ها و دکترا های علوم تشریح انجام میشه و دانشجوهای بقیه رشته ها کار تشریح رو انجام نمیدن و فقط اون بخشی که نیاز هست به صورت باز شده و تشریح شده تدریس روش انجام میشه

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

فکر کنم جسدم باید غیر مسلمون باشه تا بشه تشریح کرد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اووو شیش ماه مرده بود دفن نکرده بودن؟؟! مگه میشه ؟؟! 

عزیزم جسد رو فیکس میکنن و اتفافی براش نمی افته همین طوری که نیست با استفاده از مواد 

عزیزم جسد رو فیکس میکنن و اتفافی براش نمی افته همین طوری که نیست با استفاده از مواد 

نه منظورم اینه خانوادش جنازه طرف و یعنی نمیخواستن 

چطور گذاشتن شش ماه داخل بیمارستان بمونه 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
فکر کنم جسدم باید غیر مسلمون باشه تا بشه تشریح کرد

نه این طور نیست یک زمانی بله الان خیر 

یا اجسادی که بی هویت توی پزشک قانونی میمونن و یا افرادی که خودشون در زمان حیات رضایت میدن برای تشریح استفاده میشه

نه منظورم اینه خانوادش جنازه طرف و یعنی نمیخواستن  چطور گذاشتن شش ماه داخل بیمارستان بمونه&nbs ...

توضیح دادم چطوری هست جریانش بخونید

نه این طور نیست یک زمانی بله الان خیر  یا اجسادی که بی هویت توی پزشک قانونی میمونن و یا افرادی ...

اه نمیدونستم