از طرف دانشگاه و مراکز علمی رفتیم دانشگاه علوم پزشکی ی جسد ی شیش ماهِ رو تشریح کردن از چهارشنبه ک برگشتم خونه ن تونستم غذا بخورم نه بخوابم از ترس هیچکار نمی تونم بکنم حتی امروز از ترس هم حمام نرفتم... ی احساس سنگینی دارم دیشب که خواب بودم انگار یکی بالا سرم راه می رفت ی حس خفگی بهم دست می داد هر لحظه هیچ وقت احساس سنگینی نداشتم از اون روز مثل اونایی نظر اجنه یا... میوفته روشون شدم😭😭
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب مواد بهش میزنن نگه اش میدارن وگرنه هر دقیقه که نمیتونن یه جسد پیدا کنن
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
و یه چیز دیگه تشریح توسط فوق لیسانس ها و دکترا های علوم تشریح انجام میشه و دانشجوهای بقیه رشته ها کار تشریح رو انجام نمیدن و فقط اون بخشی که نیاز هست به صورت باز شده و تشریح شده تدریس روش انجام میشه
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
فکر کنم جسدم باید غیر مسلمون باشه تا بشه تشریح کرد
من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏
نه این طور نیست یک زمانی بله الان خیر یا اجسادی که بی هویت توی پزشک قانونی میمونن و یا افرادی ...
اه نمیدونستم