از طرف دانشگاه و مراکز علمی رفتیم دانشگاه علوم پزشکی ی جسد ی شیش ماهِ رو تشریح کردن از چهارشنبه ک برگشتم خونه ن تونستم غذا بخورم نه بخوابم از ترس هیچکار نمی تونم بکنم حتی امروز از ترس هم حمام نرفتم... ی احساس سنگینی دارم دیشب که خواب بودم انگار یکی بالا سرم راه می رفت ی حس خفگی بهم دست می داد هر لحظه هیچ وقت احساس سنگینی نداشتم از اون روز مثل اونایی نظر اجنه یا... میوفته روشون شدم😭😭
وااا بو نمیداد؟ گوشت تنش نریخته بود؟ خانواده ش چجوری اجازه دادن؟
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
از خون کاش می ترسیدم ع مرده خیلییی می ترسم ،،، می ترسم بیاد اذیتم کنه روحشو... اخه چند شبی هست حس می ...
تصور ذهنیته...معلومه خیلی خیال پردازی منم همینم یعنی کافیه یه چیز ترسناک ببینم یه فیلم ترسناک ازش میسازم همین باعث میشه تو واقعیت هم همونا رو جذب میکنن اصلا بهش فکرنکن...من خودم خدایِ اتفاقات ترسناکم....ذکر لاحولِ و لا قوه الا ب الله واسم جواب بود توام تکرارش کن هروقت حس سنگینی داشتی.
انقدر مواد بهش میزنند که سالم میمونه
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه ی بو بخصوصی می داد من ک رفتمخونه رفتمدوش گرفتم لباسامو دو دور شستم،،،،، ن یکم کبود بود😂😂 ترسناک تر از غون حسد ۱۰ سالهِ بود ،،، اونی ده سال مرده بود ی دکتر ۶۰ ساله ک خودش رضایت دادن بود این از پزشک قانونی اورده بودن
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
اسی غسلی که به میت دست میزنی چیه همون غسل رو انجام بده انشالله که سبک میشی؟
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷