از طرف دانشگاه و مراکز علمی رفتیم دانشگاه علوم پزشکی ی جسد ی شیش ماهِ رو تشریح کردن از چهارشنبه ک برگشتم خونه ن تونستم غذا بخورم نه بخوابم از ترس هیچکار نمی تونم بکنم حتی امروز از ترس هم حمام نرفتم... ی احساس سنگینی دارم دیشب که خواب بودم انگار یکی بالا سرم راه می رفت ی حس خفگی بهم دست می داد هر لحظه هیچ وقت احساس سنگینی نداشتم از اون روز مثل اونایی نظر اجنه یا... میوفته روشون شدم😭😭
یعنی غیرمسلمونا روح ندارن؟خب مسلمون غیرمسلمان تا جسد تو قبر نره روح سرگردان دیگه تا بره توی قبرو آرا ...
چون اونها اعتقادی ندارن به این چیزها شاید شرایطشون فرق داشته باشه
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونا اعتقاد داشته باشن یا نداشته باشن قانون خدا که تغییری نمیکنه نمیدونم دیگه چی بگم عجیبه اصن
اونا جسد و میسوزونن این کار که بد نیست برا اون طرف هم خوبه
خب چون اعتقاد ندارن میسوزونن نمیدونن که روح سرگردان میشه برا همون روحشپن سرگردان نمیشه
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!
یکی از اقوام دورمون چند وقت پیش فوت کردن،وصیت کرده بدون ک جنازه شو بدن ب علوم پزشکی🙄اصلا برای همه ع ...
بااورت شاید نشه وصیت منم همینه
ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمیمونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷