2777
2789
میشه بگی کاربریش چی هست من از دوستم میپرسم وهرچی لازمه توضیح بدی 

اصلا هیچی نداره و نمیدونم .فقط تو یه روستا هست که از جد یه دست نوشته داره که مثلا مال ما هست همین بعدم اقوام میگن فقط میتونی خودت بسازی توش زندگی کنی ولی نه میتونی سند بزنی نه بفروشید خیلی مسخره اس 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نوشته مهر یا امضا ،تاریخ داره؟ زمین کشاورزی یا برا سکونت هست؟

استشهاد محلیه فقط یه دست نوشته است که متعلق به ماست و چند نفر از ریش سفیدان امضا کردن تازگی مهر مسجد هم خورده

سلام خوب شد پیام دادی گمت کرده بودم با وکیل صحبت کردم گفت برید شورای حل اختلاف وهرچی داری رو خیلی مفصل و پیچیده توضیح داد ولی گفت اگر نخواد زمینش رو از دست نده حتما با یه وکیل خبره وباوجدان صحبت کنه 

ولی تاکید کرد رضایت واسمه همه وارثین رو بگیره تا بعداً کسی ازش به عنوان ک لاه بردار شاکی نشه در اینصورت پرونده بسته میشه و زمین رو ازش میگیرن

ان شاالله که موفق باشی ،راستی پیشاپیش هم سال نوتون مبارک🌹

سلام خوب شد پیام دادی گمت کرده بودم با وکیل صحبت کردم گفت برید شورای حل اختلاف وهرچی داری رو خیلی مف ...

سلام عزیزم سال نوی شما هم مبارک اصلا بحث اینه که معلوم نیست این زمین چی هست که هیچ کاری نمیشه باهاش کرد به هیچ اداره ای هم نمیتونم برم بگم ممکنه د و ل ت سریع خودشو صاحب بدونه همونم ازم بگیره 

عزیزم واسه چی پرسیدی کدوم شهرم  من جواب دادم بهت رشت هستم دیگه نیومدی گلم

سلام عزیزم ببخشید نگران وناراحتتون کردم مسافرت بودیم وهم بخاطر ماه رمضان فرصت جواب دادن ندارم

فکر کردم شهر اهواز هستید گفتم شمارو به این بنده خدا معرفی کنم برید ازش مشاوره بگیرید .

بازهم معذرت می‌خوام 🙏🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز