2777
2789

مطرح🙄

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سی گل 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 

منکه لیزر میرم ولی برای واژن سی گل خوبه نه سوزش داره نه حساسیت نرم کننده هم هست 

یه مدت سینره میزدم سینره سوزش میاورد 

البته قیمت هاشون مثل همن 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه 
پودر؟ اخه با پودر کامل نمیبره🥲 کمم کرده موها رو؟

پورد خشک میکنه 

پودر؟ اخه با پودر کامل نمیبره🥲 کمم کرده موها رو؟

من پاهام و دستامو فقط میزارم عالیههههه یدونه هم نمیمونه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه موبر زدم اصلا مو رو نبرد

عهه باز از پودر بهتر بود برای من یک مدت که استفاده میکردم الان اسم مارکشو یادم رفته 

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
من از هیدرودرم استفاده کردم خیلی خوب بود اینه

کمم کرده موهاتونو؟ کامل از بین میبره وقتی میزنین؟

کمم کرده موهاتونو؟

نه کی گفته کم میکنه ؟!

منکه لیزر میرم ولی برای واژن سی گل خوبه نه سوزش داره نه حساسیت نرم کننده هم هست  یه مدت سینره ...

منم خیلی دوست دارم برم لیزر راحت بشم حیف که نمیشه مرسی عزیزدلم💋

2790
2778
2791
2779
2792