2821
2789
عنوان

کرم موبر

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 29 پست
کمم کرده موهاتونو؟ کامل از بین میبره وقتی میزنین؟

برا من که از اولش کم مو بودم خوب جواب داده

موها رو ک کامل میبره، مدت طولانی هم استفاده کنی تاثیر داره دیگه موها رشدشون کمتر میشه نسبت به قبلا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه کی گفته کم میکنه ؟!

نازک و اینا هم نمیکنه؟ پودر و دیدم برای دستام که استفاده کردم نازک و کم جون کرده بود موهامو خیلی جاها هم در نمیومد

الان اونجاییم که علی مصفا می گفت: صبر میکنم دیگه صبر نکنم چیکار کنم...💜
برا من که از اولش کم مو بودم خوب جواب داده موها رو ک کامل میبره، مدت طولانی هم استفاده کنی تاثیر دا ...

چون برای پودر خودمم دیدم که موهامو کم کرده الان میخوام کرم موبر بگیرم چون بهتر موهامو میبرد ولی مارکشو یادم نمیاد پس خوبه کمم اگر بکنه 🥹❤️ مرسی عزیزمم❤️❤️ 

سیگل، هرمودر و سینره استفاده کردم 

سیگل خیلی خوب بود ولی مدتی پیدا نمیکنم دیگه هرمودر هم خوبه و حس میکنم مو رو کم میکنه ولی نازک نه 

هر دو پوست رو هم لطیف میکنن

ولی سینره به شدت برای من بد بود جوش و حساسیت و خارش گرفتم بعد استفاده و دیگه استفاده نکردم

سیگل، هرمودر و سینره استفاده کردم  سیگل خیلی خوب بود ولی مدتی پیدا نمیکنم دیگه هرمودر هم خوبه ...

اون دوتا ر‌و شنیدم ولی هرمودر رو نشنیده بودم بعد عزیزم علاوه‌بر این که کم میکنه صاف میکنه کامل؟ 

سیگل، هرمودر و سینره استفاده کردم  سیگل خیلی خوب بود ولی مدتی پیدا نمیکنم دیگه هرمودر هم خوبه ...

تو سایت داروکده سی گل و داشت این خوب صاف میکنه؟

بله ،ولی با این وجود من فکر میکنم باز هرمودر بهتر بود (قوی تر بود)

ممنونمم عزیزدلم❤️

نازک و اینا هم نمیکنه؟ پودر و دیدم برای دستام که استفاده کردم نازک و کم جون کرده بود موهامو خیلی جاه ...

نه نازک نمیکنه 

درلحظه زندگی کن 👌💪💪خیلی چیزها اصلا ارزش ناراحتی و غصه تو نداره و دیگه اشتباهات گذشته رو تکرار نکن و ازشون درس بگیر و تلاش کن و به خدا توکل کن که اون برات بهترین هارو رقم میزنه