2777
2789
عنوان

کنکوری درد و دل💔

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 60 پست
واییی من تو خونه خودمون نمیذارم تلویزیون روشن کنن که صداش اذیتم نکنه بعد شما همسایتون .... گوش گیر ...

دارم ولی یه سره اذیت میکنه عصبی میشم. بخدا یه ساعت سکوت مطلق ارزومه ساعت 8 صبح تلوزیونشون رو روشن میکنن کاملا صدا میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چی بگم از برنامه عقبم نمیتونم جبران کنم همش عقب مبمونم

اون براش فرقی نداره که تو بخونی یا نه

عقب باشی یا رسیده باشی

اون در هر صورت پولشو میگیره 

حالا اگه راستشو بگی اوت میتونه کمکت کنه و یه راه حلی بهت بده ولی وقتی دروغ بگی چی؟

هیچی فقط خودتو سرکار گذاشتی

اون براش فرقی نداره که تو بخونی یا نه عقب باشی یا رسیده باشی اون در هر صورت پولشو میگیره  حا ...

وقتی بهش راستشو بگی اون حداقل یجوری برنامه رو میچینه که ازش عقب نمونی

چ بد ب مشاورت نمیشه بگی با خانوادت حرف بزنه؟ کتابخونه هم سخته گفتی

نه سختمه چقد خاله هام صحبت کردن با خانوادم اما مامانم مبگه لال شیم بخاطر تو از تو باید اجازه بگیربم

دارم ولی یه سره اذیت میکنه عصبی میشم. بخدا یه ساعت سکوت مطلق ارزومه ساعت 8 صبح تلوزیونشون رو روشن می ...

ای بابا🙁

بگید این چند ماهی که مونده رو  مدارا کنن تموم شه بره.‌‌‌‌‌..

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

اون براش فرقی نداره که تو بخونی یا نه عقب باشی یا رسیده باشی اون در هر صورت پولشو میگیره  حا ...

درسته اما دلم نمیخواهد منو به عنوان ادم دروغگو بشناسه یا یه وقت نا امیدم کنه و... 

من خودم صدای خانواده اذیت میکنه با آهنگ درس میخونم یبار امتحان کنید شاید مشکل برطرف شد

اونم امتحان کردم باید صدا رو تا اخر زیاد میکردم تا صداسونو نشنوم که گوش درد گرفتم

نه سختمه چقد خاله هام صحبت کردن با خانوادم اما مامانم مبگه لال شیم بخاطر تو از تو باید اجازه بگیربم

شما هم نگفتی لال باشن که چ حرفیه مادربزرگ نداری بری خونشون اونجا؟

یا میتونی شب درس بخونی؟ ساکت نیست؟ 

درسته اما دلم نمیخواهد منو به عنوان ادم دروغگو بشناسه یا یه وقت نا امیدم کنه و... 

الان که داری دروغ میگی و عذاب وجدان درس نخوندن و دروغ گفتن داری خیلی خوبه بنظرت؟

بنظرت این حالت امیدوارانه است؟

بهش بگو 

خودمم یه مدت اینکارو کردم و سخت پشیمون شدم 

نتیجش شد این که چندماه نتونستم درس بخونم

شما هم نگفتی لال باشن که چ حرفیه مادربزرگ نداری بری خونشون اونجا؟ یا میتونی شب درس بخونی؟ ساکت نیست ...

شهرمون دوره از فامیل هیچکیو ندارم اینجا ساعت 2 میخوابن 8 بیدارن من کی بخوابم باز

اونم امتحان کردم باید صدا رو تا اخر زیاد میکردم تا صداسونو نشنوم که گوش درد گرفتم

گوش گیر برا نجاری و فنی دارن چی؟

ما ی آشنا داشتیم ازون خلبانی استفاده می‌کرد میگفت از بس سکوت مطلق بود و صدا نمیومد گذاشت کنار / الانم انبار یکم باز کرد وسط وسایل میشینه بخاطر اینکه بچه هاش کوچیکن