2777
2789
عنوان

کنکوری درد و دل💔

420 بازدید | 60 پست

اعصابم سر درسا خیلی خرده امروز صبح وسط درس بودم که خانوادم باز دعوا کردن منم اصلا نمیفهمیدم که چی میخونم همرو همونجوری ول کردم و از اون موقع اومدم تو سایت لازمه بگم همیشه یه بحث و جدلی داره اما امروز دبگه نتونستم همینجوریم عقبم و به مشاورمم دروغ گفتم و با چه عذابی براش گزارش دروغ میفرستم و چقد بهم فشار میاد اتاقم جوریه که کاملا صداها تو اتاقه هیچوقت خونه ساکت نبود تا مثل ادم به درسا برسم من دوساله که پشت کنکورم چرا یکم درکم نمیکنن خسته شدم💔

ببین سعی کن تو هر شرایطی بخونی شاید تو بهونه میاری اگ ب رشته دلخاهت نرسی میری تو کلاس میشینی با چن نفر ک شبیه تو ب علاقشون نرسیدن حرف میزنی و بیشتر ناامید میشی میگی ای کاش یکم بیشتر میخوندم ای کاش ب چیزای الکی توجه نمیکردم و ت. شرایطی گیر میکنی ک ن راه پیش داری ن راه پس

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی 

انباری چیزی ندارین ترو تمیزش کنی اونجا درس بخونی 

یا تو پاگرد راه پله یه فرشی چیزی پهن کن درس بخون 

من تو پاگرد درس خوندنو خیلی دوستدارم🥲

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

الهی  انباری چیزی ندارین ترو تمیزش کنی اونجا درس بخونی  یا تو پاگرد راه پله یه فرشی چیزی ...

چرا تو حموم خوندم ولی مریض شدم صدای تلوزیون همسایه هر روز تو خونمونه 

چرا تو حموم خوندم ولی مریض شدم صدای تلوزیون همسایه هر روز تو خونمونه 

واییی من تو خونه خودمون نمیذارم تلویزیون روشن کنن که صداش اذیتم نکنه بعد شما همسایتون ....

گوش گیر بگیرید یا از اینایی که شبیه هدفونه  موقع برش کاری رو گوششون میذارن

نمیاییییی نیاااااااا...میگی دوسم نداریییی...خب نداررررر😂💔

درستش کن خب.. بنظرم خدا امانات بازن برای رسیدن به هدفه هر کسی رد بهش داده فقط باید استفاده کته

خوب چی بگم از برنامه عقبم نمیتونم جبران کنم همش عقب مبمونم