اعصابم سر درسا خیلی خرده امروز صبح وسط درس بودم که خانوادم باز دعوا کردن منم اصلا نمیفهمیدم که چی میخونم همرو همونجوری ول کردم و از اون موقع اومدم تو سایت لازمه بگم همیشه یه بحث و جدلی داره اما امروز دبگه نتونستم همینجوریم عقبم و به مشاورمم دروغ گفتم و با چه عذابی براش گزارش دروغ میفرستم و چقد بهم فشار میاد اتاقم جوریه که کاملا صداها تو اتاقه هیچوقت خونه ساکت نبود تا مثل ادم به درسا برسم من دوساله که پشت کنکورم چرا یکم درکم نمیکنن خسته شدم💔
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اونم امتحان کردم باید صدا رو تا اخر زیاد میکردم تا صداسونو نشنوم که گوش درد گرفتم
گوش گیر برا نجاری و فنی دارن چی؟
ما ی آشنا داشتیم ازون خلبانی استفاده میکرد میگفت از بس سکوت مطلق بود و صدا نمیومد گذاشت کنار / الانم انبار یکم باز کرد وسط وسایل میشینه بخاطر اینکه بچه هاش کوچیکن