2777
2789
عنوان

خدافظی:))

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 37 پست
ببین یه چیز بگم بی ادبیه بخشید  از کسایی که اینو میخونن ولی دیشب تو یه کانال انگیزشی دیدم نوش ...

حرف حقی زده ولی منو فک کن گوشیمو گرفتن درس بخونم میرم لپ تاپ باهاش میام اینجااااااااا

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم الانها دیگه تاپیکها صفایی و جذابیتی نداره به لق ی تعداد گزارشزن . برو به درست برس گلم رشتت چیه ...

مرسی قشنگم

تجربی.

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
ببین یه چیز بگم بی ادبیه بخشید  از کسایی که اینو میخونن ولی دیشب تو یه کانال انگیزشی دیدم نوش ...

😂😂😂😂😂😂

وقتی خیلی دلت گرفته وگره افتاده توزندگیت بدون اینک نماز بخونی یا اصلا تودلت بگی خدایا دیگ دعا نمیکنم دیگه بریدم دیگ ازت نمیخوام چون بهم نمیدی;دراوج ناامیدی ودل شکسته   با صدای اذان صبح بیدارمیشی بدون خدا  ایقدمهربونه ک بیدارت کرده ک باهاش حرف بزنی خدابیدارت کرده بگه دوباره ازم بخواه دوباره باهام حرف بزن.خدایا تو ک گره کور زندگیمومیدونی😭خدایا توک درد همیشگیمو میدونی دستموبگیر بلندم کنم خودت بیدارم کردی باید اجابت کنی دعامو 😭😭😭 💔
حرف حقی زده ولی منو فک کن گوشیمو گرفتن درس بخونم میرم لپ تاپ باهاش میام اینجااااااااا

نیا دیگه دختر خوب 😂

رو نفست کار کن اینجور بگو که من ۲۴ ساعت نمیخام بیام بعد فرداش دوباره بگو حالا ی امروزم نمیام همینجور خودتو گول بزن نیای

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...

خاک تو سرت اگه میدونستی  همه زندگیت به امسال و قبل کنکور بستگی داره .مثل خر میشستی میخوندی .&nb ...

بهترین نصیحتی بود ک شنیدم دمتتت گرم    

نیا دیگه دختر خوب 😂 رو نفست کار کن اینجور بگو که من ۲۴ ساعت نمیخام بیام بعد فرداش دوباره بگو حالا ...

اره اینم خیلی خوبه 

باید شرو کنم جریمه بزارم  

اوه کارت سخته باید با تمرکز بخونی 

اره ولی چون پشت کنکورم خیلی راحت تره خداروشکر اگ معتاد نی نی سایت نباشم

الان خابم ورزشم همه چی تنظیمه فقط نینی سایت تر زده تو برنامه هام

درود ب شیر مادرت

درود به شیر مادر خودت

خب حالا که اینارو شنیدی سریع لغو کاربری بزن

ماهم آرزو میکنیم بهترین ها نصیبت بشه 

و سری بعدی تاپیک بزنی

و بگی که قبول شدی دانشگاه تهران 

درود به شیر مادر خودت خب حالا که اینارو شنیدی سریع لغو کاربری بزن ماهم آرزو میکنیم بهترین ها نصیبت ...

ی لحظه اول گفتی مادر خودت هنگ کردم فک کردم فشت دادم    

وداع کوتاهیه چ خلوت چ تنهایی میخام ترک کنم اینجا رو حیییییییییییح  

اره ولی چون پشت کنکورم خیلی راحت تره خداروشکر اگ معتاد نی نی سایت نباشم الان خابم ورزشم همه چی تنظی ...

به دیوار کنار لبتاب بزن نی نی سایت خررر استتتت فقط داری وقتمو هدر میدی لعنتی گاو (جلوش بنویس  وقت مدیتیشن)- جای سایت ی آهنگ بزار مدیتیشن کن

به دیوار کنار لبتاب بزن نی نی سایت خررر استتتت فقط داری وقتمو هدر میدی لعنتی گاو (جلوش بنویس&n ...

اره اینم راهکار خیلی خوبیه 

سریال انگیزشی نمیشناسی؟