2777
2789
عنوان

خدافظی:))

460 بازدید | 37 پست

بچه ها من خیلی نی نی سایت وقتمو میگیره کنکوری ام یچیزی بگید خاهشا پاکش کنم و برم سر درسم...خدا خیرتون بده  

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون

پاکم نمیشه آخه 😂😂😂

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پاک نمیخواد . نیا سایت به همین راحتی 

خب میگم معتاد شدم یچیز بگید نیام اینجاااا ی تشری چیزی

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
خب میگم معتاد شدم یچیز بگید نیام اینجاااا ی تشری چیزی

خب گفتم با تعلیق کارت دریت نمیشه باید خو ت کلا بزاریش کنار عزیزم شده تعلیق بشم ولی بازامدم تاپیکهارو خوندم 

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇

ببین یه چیز بگم بی ادبیه بخشید  از کسایی که اینو میخونن

ولی دیشب تو یه کانال انگیزشی دیدم

نوشته بود 

هروقت خاصی بیای سر گوشی به خودت بگو 

تو گوشی برات ریدن ؟

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...

هیچ سودی نداره اینجا برات ۲۰ ساعتم اینجا باشی نه پول بهت میدن نه به دانشت اضافه میهش 

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...

خب گفتم با تعلیق کارت دریت نمیشه باید خو ت کلا بزاریش کنار عزیزم شده تعلیق بشم ولی بازامدم تاپیکهارو ...

اره منم همینم 

هعییی

هیچ سودی نداره اینجا برات ۲۰ ساعتم اینجا باشی نه پول بهت میدن نه به دانشت اضافه میهش 

درود ب شیر مادرت