2777
2789
عنوان

یه چیزی تو خونمونه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 81 پست
ن شوهرم به شدت بدش میاد راجه به این چیزها شوخی کنه قبلا هم یه اتفاق مشابه تو یه خونه دیگه امون داشتی ...

من ک برام عادی شده دیگه بهش عادت کردم از مجردیم میبینمش

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه شب ساعت ۳وده دقیقه باصدای دخترکوچولوم ازخواب پریدم  انگاراومده بودبالاسرم ازنزدیک گوشم گ ...

بخدا منم همینجوریم مادرم قشنگ صدام میکنه بعد میرم میبینم هیچکی خونه نیس

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

کامل شبیهشه   من یک روز مادرم گفت من میرم بیرون کلید ندارم گفتم برو شب بود من خوابیدم  یهو ...

شبیه شوهرمه گاهی میبینمش

اللبته گمونم همزادشه چون کامل شبیهش نیست.رنگ پوست مو و چشمش مثل اون نیست

بعدش از مادرت نمیترسی؟

من بعدش از خوده شوهرمم میترسم تاچند روز!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سه سال.  پیش یک غروب خواب بودم یهو  شنیدم جعبه محافظ کولر کوبیده شد به دیوار پریدم نگاه کر ...

عزیزم من حتی اللن تنها خونه میخوابم صدا پشت گوشم احساس میکنم بختک میافته روم ولی تلقین نمیکنم  میگم هرچی شد شد

بخدا منم همینجوریم مادرم قشنگ صدام میکنه بعد میرم میبینم هیچکی خونه نیس

قبلایه زنه هرزه چندباری اومده خونمون من نبودنی 

اهل دعاوجادوبود 

هی میگم نکنه باخودش دعاآورده انداخته توخونه 

تایه مدت هرشب یه صدایی میومدبیدارم میکرد دقیقاساعت سه وده دقیقه 😥

گوش شیطون کریه مدته نیست شده 

سعی میکنم توخونه صدای قرآن بذارم پخش بشه

شبیه شوهرمه گاهی میبینمش اللبته گمونم همزادشه چون کامل شبیهش نیست.رنگ پوست مو و چشمش مثل اون نیست ...

من ترسیدم حتی ۴ماه خونه مادر بزرگم بودم روانپزشک رفتم قرص مصرف کردم متاسفانه هیچکس باورم نمیکرد  الانم مادرمو میبینم  ب پاش دقت میکنم سم نباشه

کبوتر بخر خیلی خوبه واسه دفع

کبوتر چیکار میکنه