من ترسیدم حتی ۴ماه خونه مادر بزرگم بودم روانپزشک رفتم قرص مصرف کردم متاسفانه هیچکس باورم نمیکرد &nbs ...
دعای رقیه الشرعیه رو بخون یا صوت گوش بده.فقط سعی کن تنها نباشی.
برای من تاثیر داشت.
الانم باز ی مدت هر روز گوش میدم
دعا ی قرانییه که اونا رو از اون محیط دورمیکنه
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
وقتی تموم شد لامپ رو روشن کرد رفتیم ظرفا رو جمع کنیم هیچی تو آشپزخونه نبود همه چی مرتب
این اتفاق دقیقا برای ما هم افتاد یه شب مهمون داشتیم نصف شب همه خواب بودیم یهو یه صدای شکستن وحشتناکی اومد ما فکر کردیم مهمون رفته توی آشپزخونه ظرف جا میوه ای روی اپن بود،اون افتاده شکسته بعد دویدیم توی آشپزخونه دیدیم مهمونمون هم با چشم خواب آلود پرید تو آشپزخونه حسابی ترسیده بود
وقتی لامپ رو روشن کردیم دیدیم همه چی سر جاشه هیچیم نشکسته
پیامبر بود یا امام نمیدونم سفارش کردن کبوتر باشه تو خونه جنا بجای اذیت تو با اونا بازی می کنه
منم شنیدم.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
من هیچ دعای دیگه ای جز دفع جن تو خونم ندارن. که بگم اثرات اونه یا تا حالا برا کسی دعا نزدم از سر ناچاری سه سال پیش دفه جن زدم انصافا دیگه چیزی حس نکردم
خدایا چه اتفاقی داره میافته جن ها هم دیگه جن سابق نیستن منم چندوقته تو خونم سنگینی حس میکنم چندروزپیش شیرآب حموم بازشد تا رفتم تو اتاق برم ببندمش قطع شد انقد ترسیدم که الان چهارروزه حموم نرفتم