2777
2789
عنوان

یه چیزی تو خونمونه....

1834 بازدید | 81 پست

حدود یک ماه پیش ظهر تو خونه تنها بودم.رو تخت دراز کشانیده بودم منچ انلاین بازی می‌کردم.یهو دیدم یه نفر داره انگشتشو روی انگشتم میشه.داره لمسم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم اومد خونه تعریف کردم گفت خیالاتی شدی.محل نده.بعد یه مدت دیشب توی مسافرت قسمش دادم تا حالا تک ا ...

من ب شکل مادرم میبینمش😕😕

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بهم گفت یه هفته بعد اون جریان یک شب که کنارم خوای بودی من هنوز بیدار بودم داشتم در مورد مشکلات کاری .قسطها.پولهایی که از مردم میخوام.دشمن کاری و غیره فک میکردم

بهم گفت یه هفته بعد اون جریان یک شب که کنارم خوای بودی من هنوز بیدار بودم داشتم در مورد مشکلات کاری ...

خب

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بهم گفت یه هفته بعد اون جریان یک شب که کنارم خوای بودی من هنوز بیدار بودم داشتم در مورد مشکلات کاری ...

من میخوابم  تنهام خونه قشنگ حسش میکنم شوهر منم بهش میگم عصبی میشه میگه خیالاتی شدی چرت و پرت نگو

تو اوج جنگ و حساب کتاب یهو انگشتمو گرفت و با صدای مردونه گفت هیییییس درست میشه همه چی

حاالا چرا انگشت 🙄

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من میخوابم  تنهام خونه قشنگ حسش میکنم شوهر منم بهش میگم عصبی میشه میگه خیالاتی شدی چرت و پرت نگ ...

نمیبینینش؟