2777
2789
عنوان

وکیل طلاق قوی

122 بازدید | 16 پست

بچه ها بدجوری اسیر مردی شدم که شیشه میکشه... یکسال عقد کردیم چ ازدواج دومم هست... هشت ماهه بیکاره با بدختی ماشین مدل پایین خریدیم و بدهکاریم تا خرخره منم ضامنم.... حسابای بانکش مسدوده سر چک های بی محل.... نمیدونستم شیشه هم میکشه... وقتی فهمیدم رفت برای ترک ولی تازگیا فهمیدم بازم میکشه...پدرمم یکماهه از دست دادم روحیه ام داغون... میگم بیا طلاق بده نمیاد... خسته شدم... پول ندارم میخوام جهیزیه ام رو یفروشم پول وکیل بدم... تو شهر قدس کسی وکیل دلسوز و باانصاف میشناسه؟؟ مشکلاتم خیلییییی زیاده حوصله ندارم تک تک بنویسم ازش... فقط بدونید داغونم تروخداا نصیحت نکنید چاره بدین... میگن شیشه رو نمیشه ثابت کرد... چیکار کنم گرفتارم کرده💔💔💔💔😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کی گفته ثابت نمیشه؟اعتیاد جزو موارد عسر و حرجه درخواست بده تا سریع ازش آزمایش بگیرن

میتونم ؟؟ تروخدا دلگرمی بده میشه؟؟؟ روحیه ام داغونه قسط نمیده بانک چپ و راست به من پیام میده... دارم سکته میکنم میتونم تو دادگاه اینم مطرح کنم؟

میتونم ؟؟ تروخدا دلگرمی بده میشه؟؟؟ روحیه ام داغونه قسط نمیده بانک چپ و راست به من پیام میده... دارم ...

میشه

باید پیگیر بشی

دادخواست بده اعتیادش هم بگو تا آزمایش بده

خانم وکیل هستم...سوالات حقوقیتون رو پاسخ میدم
جلوی من نمیکشه مخفیانه بوده منم قهرم خونه مامانم هستم قبلا خونه باباش یکسال موندم به امید اینکه خونه ...

طلاق غیابی بگیر

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

شنبه برم دادخواست بدم .. بدون وکیل میشه؟ خیلیییی وکلا زیاد میگیرن گرفتارم کرده بخدا

بدون وکیل هم میتونی طلاق بگیری ولی خودت تنهایی باید خیلی صبور باشی خیلی اینطرف و اونطرف میفرستنت ایناش یکم خسته کنندس.وکیل صرفا فقط کاراتو انجام میده وگرنه نتونی طلاق بگیری وکیل هم نمیتونه کاری برات بکنه

بدون وکیل هم میتونی طلاق بگیری ولی خودت تنهایی باید خیلی صبور باشی خیلی اینطرف و اونطرف میفرستنت این ...

ای خدااا تروخدااا دعام گنید بریدم تو بدترین شرایط روحی ام کارم شده اشک ریختن

نمیدونم چرا انقد به خودش مطمئنه میگه نمیتونی ثابت کنی.. پایپ شیشه رو بارها دستش دیدم...

حتما حتما سعی کن اینجور مواقع ازش عکس یا فیلم بگیری شاید بعدا به دردت خورد.کتک اینا نمیزنه؟میخواد بترسونتت کار همیشگی مردای ایرانی.مگه میشه نتونی ثابت کنی.اگه اذیت میشی هم درخواست بده ولی از خونه نرو بری شوهرت با عدم تمکینت میتونه طرف حق دربیاد.ولی اگه امنیت جانی نداری پیشش قضیش فرق میکنه.