2789
عنوان

زن داداشم

1701 بازدید | 43 پست

یروز ینفرغریبه یه دختری رو ب مامانم معرفی میکنه ک بگیره واسه داداشم از جایی ک مادرم اعتقاد داشت داره سن داداشم بالا میره رفتن خواستگاری دونفره ولی جلسه اول مامانم نپسندیده بود دختره شماره داداشمو گرفته بودو هی زنگ میزدتا جایی ک ب مامانم وداداش بزرگمم زنگ میزد کبیاین ماروعقدکنین و...

داداشم تحقیق کرده بود گفته بودن دختره خل وضعه مادرشم خیلی غربتیه

دختره اصلا خوشگل نیس ولی محجبه س واهل نماز واینا

اما ب شدت بد دهن وبی رو دروایس

الان دوقلودارن ۶ماهشونه تواین ۶ماه مادرش خونه داداشم بوده ۲۰روز خونه داداشم وقتیم میخواسته بره باخودش میبره دوباره ۲۰روز بد میاره خودشم کنار دخترش میخوابه و داداشم تو اتاق

باتوجه به اینکه به داداشتون توتحقیقات  هشدار داده بودن که خانم خل هستن و مادرشون غربتیه و بازم اینکارو انجام دادن فقط میشه گفت خودکرده را تدبیر نیست

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داداشم میگه جلو مادرش خیلی بد دهنی میکنه ادنم میخنده یروز مادرش دیگه وا میده و میره خونش ک زن داداشم شرو میکنه فحاشی من یه برادر جوون داشتم ک ۲سالی فوت شده داداشم میگه سرو صدانکن جلو همسایه ها بده میاد بره سر کار یهو فوش میده ب پدرو برادر فوت شدم

باتوجه به اینکه به داداشتون توتحقیقات  هشدار داده بودن که خانم خل هستن و مادرشون غربتیه و بازم ...

اخه این یه بدبختی نیس خواهرمم همچین غلطی کرده و داره برای بار دوم طلاق میگیره درد یکی دوتا نیس 😔😔

اخه این یه بدبختی نیس خواهرمم همچین غلطی کرده و داره برای بار دوم طلاق میگیره درد یکی دوتا نیس 😔😔

خوب چرا اینقدر بدانتخاب میکنن؟؟؟؟

داداشم میگه جلو مادرش خیلی بد دهنی میکنه ادنم میخنده یروز مادرش دیگه وا میده و میره خونش ک زن داداشم ...

داداشمم برمیگرده یه تیک پا میزنه بهش میگه خیلی زدمش ولی من بعید میدونم اونم دوباره جم میکنه میره خونه باباش

بقران حیثیتمون رفت دیگه خواهرمم داره جدا میشه کلا شدیم انگشت نشون😔😔😔

خوب چرا اینقدر بدانتخاب میکنن؟؟؟؟

داداشم پیش داداش بزرگم کارمیکرد ۱۵سال آخرم بیرونش کردحتی هزاریم بهش ندادتواین چندسالم هیچ دستمزدی نمیداد من میگم از بی عرضگیه داداش کوچیکم بود 

پول نداشت ب اندازه پولش این خل وچله و گرفت

داداشم پیش داداش بزرگم کارمیکرد ۱۵سال آخرم بیرونش کردحتی هزاریم بهش ندادتواین چندسالم هیچ دستمزدی نم ...

میدونی دوست من خونه بزرگتر عاقل میخواد خصوصا وقتی پرجمعیت باشه 

یه مادرقوی و دانا یا یه پدرعاقل جلوی اینجور مشکلات و ازدواج های عحیب وانتخاب های بد وایمیسه خونه بی بزرگتر یا بدبزرگتر همیشه اشوبه

حق داری عزیزم

ناراحت کننده ست

منم برادرم برا بار دوم داره طلاق میگیره

برادرم مشکل داره بعد ازدواج پشیمون میشه

ما هم شدیم سوژه فامیل 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه