2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 43 پست
با عرض معذرت  احتمال میدم تاپیک سرکاری باشه  چون اول کار میگی فلانی محجبه و اهل نماز که ...

می دونی کاری ندارم این تایپیک راسته یا دروغه ولی کاملا مشابه این اتفاق تو ازدواج برادرم رخ داد رفته بودند دختر رو بینن دختر خودش تواتاق شماره به برادرم داد وقتی برگشت گفت به نظرش دختر خوبی نبود پررو بود دختره هی پیام کلا مخ زد و ...سرت رو درد نیارم تو شرایط بدی افتادیم و از لحاظ زیادی تفرقه افتاد ولی دنیا به کام ما پیش نرفت ولی به قول دوستمون خونه بزرگتر عاقل میخواد خیلی سادگی بزرگترهامون برامون سنگین تموم شده 

می دونی کاری ندارم این تایپیک راسته یا دروغه ولی کاملا مشابه این اتفاق تو ازدواج برادرم رخ داد رفته ...

کاش دروغ بود

ساعت ۶صبح مرض دارم دروغ بنویسم طرف دوماه نیس عضوشده هرتاپیکی میره میگه دروغه

چی بگم شاید همه خوشبختن وبدبخت ماییم ک کسی باورنمیکنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

می دونی کاری ندارم این تایپیک راسته یا دروغه ولی کاملا مشابه این اتفاق تو ازدواج برادرم رخ داد رفته ...

برادرشوهر من قشنگ یه قدمی همچین ازدواجی بود که مادرش کل دنیارو بهم ریخت نذاشت اخرم اینجا اونجا دعا میکرد به خانواده دختره و خودش ومیگفت الهی خوشبخت بشه قسمت ما نبودن والی ما میخواستیم!!!!!!! بعد جلوی خودمون میگفت من اینجور میگم که دشمن زیاد نکنم پسرمم فراموش کنه   

از اونور دختره فحش و نفرین میکرد از اینور این  بغض ودعا میکرد معلومه همه بهش حق میدادن حتی خود پسر هم به مادرش،حق میداد خلاصه پسرشو نجات داد 

این زن یه سیاستمداریه که اگر فرصت تحصیل داشت و تواین کشور نبود باور کن یه شخصیت سیاسی چیزی میشد قشنگ یه سور زده به چرچیل 

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

برادرشوهر من قشنگ یه قدمی همچین ازدواجی بود که مادرش کل دنیارو بهم ریخت نذاشت اخرم اینجا اونجا دعا م ...

حالا عمه من گفته بودب مامانم بیا دختر عموشو بگیر براش یهو مامانم داغ کرده بود ک دختر فلانی رو بگیرم مامانش فلانه باباش فلانه خودشم ک هیچ من شدم آشغال جم کن...

بد توقع داره الان بهمون نخندن الان

ای بابا چن ساله دیگه امیدی نمونده 

نسبت به خدا بد گمان و تا امید نشو عزیزم 

ماها مقصر بیشتر انتخاب های زندگیمون هستیم نمی‌خوام یه وقت سرزنش یا نصیحت کنم ولی این رو خطاب به همه مخصوصا خودم میگم 

اونجا که باید چشمامون رو وا کنیم و عاقلانه تصمیم بگیریم نمی‌گیریم بعدش باید بشینیم سر چوب اشتباهاتمون 

الان که دیگه گذشت زمان به عقب برنمی‌گرده ولی بشینه داداشت یه تصمیم عاقلانه و درست بگیره برای زندگیش 

حالم بد شد از رفتار دختره. آدم خجالت میکشه واقعا 

معلومه  خیلی حسادت چادریارو میکنی، ارزو داشتی جای کدوم دوست چادریت باشی؟؟

مگه چادری بودن حسادت داره یه پارچه مشکی سر میکنی میشی چادری چادری بودن دلیل خوب بودن نیس والا شما مشکلت به این حرفه گفته چادریه؟؟؟

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔
برادرشوهر من قشنگ یه قدمی همچین ازدواجی بود که مادرش کل دنیارو بهم ریخت نذاشت اخرم اینجا اونجا دعا م ...

این جور شخصیت ها بیشتر حال به هم زنن منم دیدم حالم از دورویی شون به هم میخوره 

آدما کلا وحشت ناک شدن انگار قرارع تا ابد تو این دنیا بمونن خوب عزیز دل بعدش باید بری تو گور آخه کی میخواد اون دنیا جواب دقل بازیشونو بده 

معلومه  خیلی حسادت چادریارو میکنی، ارزو داشتی جای کدوم دوست چادریت باشی؟؟

حسادت ميكرد خب سر ميكرد ديگه

مگه دور از دسترس بود😅😅

مهربونا واسم دعا ميكنيد دخترم سالم و صالح و باهوش و زيبا باشه😍😍😍😍 خدا انشاالله دامن همه منتظرا رو سبز كنه❤️❤️❤️
اتفاقا محض اطلاعات چادری خل و چل و داغون بسیار زیاده چون مغزشون تو خونه گندیده

صحبتت خیلی دور از ادبه 

این که چهار تا خل و چل دیدی که از قضا چادر سرشون بوده دلیل نمیشه به خیلی ها تعمیم بدی 

حالا عمه من گفته بودب مامانم بیا دختر عموشو بگیر براش یهو مامانم داغ کرده بود ک دختر فلانی رو بگیرم ...

گلم تاپیکتو ببند بحث ودعوا میشه

دلتنگت روی ماهت هستم پدرم بعد رفتنت من دیگه هیچوقت دختر سابق نمیشم 😔😔

آدم تو هرپوششی میتونه بد باشه بگذرین از بحث این چادر خوب نیست خوبیت نداره 

والا دختر دیدم چادری چه کارها که نکرده قرآن هم همیشه به دستش الهی بزنه به کمرش آدم دیدم جلف بد حجاب اونم از اون بدتر خوبشم دیدم خودمم چادریم ان شاالله خدا قبول کنه ازم