2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1702 بازدید | 43 پست
میدونی دوست من خونه بزرگتر عاقل میخواد خصوصا وقتی پرجمعیت باشه  یه مادرقوی و دانا یا یه پدرعاق ...

آی گفتی بزرگترخیلی خوبه بزرگی کردن بلد باشه ما که هممون شانسی ازدواج کردیم س تامون زندکی درست حسابی ندارن ک یکیشون جدا شد مشکلات جداییش هم بدتر از متاهلیش انقدرک بی فکرن بخدا

داداشت بهش میگن این خل وضعه و خونوادش فلانن باز رفته اینو گرفته!!!!! 

واقعا بعضی پسرا وقتی میزنه بالا بد میزنه بالا، یه پیرزنم بذارنم جلوشون میگن همینو میخواییم. دیدم که میگم

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونی دوست من خونه بزرگتر عاقل میخواد خصوصا وقتی پرجمعیت باشه  یه مادرقوی و دانا یا یه پدرعاق ...

مادرم از وقتی ۱۲ساله میشدیم بفکرشوهر دادنمون بود ودائم میگفت خواستگار ندارین ترشیده ها بابا ندارین کسی نمیگیرتتون ...

تایه خواستگارمیومد چ خوب چ در پیت میگفت من هیچی نمیگم هرچی خودتون میدونین فردامشگل داشتین نگین من بودم...

مام بچه اخه کی اونموقع خوب وبد رومیفهمه از زندگیه مشترک

خواهر بزرگم همه گفتن اینو نده ب این گفت حسودن الان ۲۵ساله داره زجرمیکشه با قوم ظالمین فامیلم هست شوهرش

منم غریبه بود شوهرم خوبه ولی خانوادش بخاطر این مشگلات خانواده منواسم قیافه میان وزیاد رفت وامدنداریم اگه برگردم عقب ازدواج نمیکردم

خواهرسومم ک دوتا شوهر کردهرکدوم یه گوه ک سردومی خیلی هممون تحقیق کردیم وهمه گفتن خوب نیستن ولی مادرم وخواهرم پاشونو کردن تویه کفش ک باید شوهرکنه من بمیرم این تنها میمونه...

اینم ک داداشم

همه از چشم مامانم میبینن ک درستم هست

مادرم از وقتی ۱۲ساله میشدیم بفکرشوهر دادنمون بود ودائم میگفت خواستگار ندارین ترشیده ها بابا ندارین ک ...

همه چیاز پدرمادر خراب و اباد میشه

خوب دوستان این هم روزگاری بود که ما گذراندیم............

با عرض معذرت 

احتمال میدم تاپیک سرکاری باشه 

چون اول کار میگی فلانی محجبه و اهل نماز که این مورد هیچ نیازی به مطرح کردن نداشت 

بیشتر به خودتون میاد خل و چل باشید

به این دلیل که یک غریبه مادر رو‌گفته بریم خواستگاری 

جلسه اول با اینکه خوشش نیومده شماره پسر رو داده به دختر ‌که اینم به دور از عقل  

و دختر خودش زنگ زده با خانواده که بیاید منو بگیرید!! 

یک نفر هم هشدار داده اما شما باز رفتید جلو؟؟؟

حالا کی ناقص العقل؟؟؟؟

خواهرتون در حال طلاق  ؟

اون برادر با این لج؟ 

اون برادر زن رو لگد زده ؟

زن برادر رفته برا طلاق؟ 

ملت رو گذاشتی سر کار لذت میبری خانم کامل؟؟؟؟

حق داری عزیزم ناراحت کننده ست منم برادرم برا بار دوم داره طلاق میگیره برادرم مشکل داره بعد ازدواج ...

باز برادربهتره 

خواهرم تا ازدواجم میکنه یه بچه پس میندازه یعنی هرکی میبینه مارو نیش خند میزنه

داداشت بهش میگن این خل وضعه و خونوادش فلانن باز رفته اینو گرفته!!!!!  واقعا بعضی پسرا وقتی میز ...

اینم همون بود 

خدایی یه دماغ داره دختره عینه دسته کلنگ صورتش شدید لاغر چشای ریز وگود هرکی میدید میگفت چش نداشتین 

حالا قیافه ب کنار 

خدایی یه اخلاقی داره عین گوه با تمام فامیلم درگیر شده الانم ک کارش ب فوش دادن رسیده

باز برادربهتره  خواهرم تا ازدواجم میکنه یه بچه پس میندازه یعنی هرکی میبینه مارو نیش خند میزنه

این چیزا ادمو دشمن به شاد میکنه 

با عرض معذرت  احتمال میدم تاپیک سرکاری باشه  چون اول کار میگی فلانی محجبه و اهل نماز که ...

الان شما باکدومش مشگل داری؟؟

دوسنداری مجبور نیستی کامنت بذاری 

میتونی فقط تاپیکو ترک کنی 

من خودم حالم خرابه 

حوصله بحث با شمارو ندارم 

اره خل و چلیم 

من با چهارتا پیام ک نمیتونم کل زندگیمو بریزم وسط ک شما باورت بشه الانم بازم میگم دوسنداری مجبور نیستی کامنت بذاری 

باز برادربهتره  خواهرم تا ازدواجم میکنه یه بچه پس میندازه یعنی هرکی میبینه مارو نیش خند میزنه

الهی خدا کمکتون کنه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
مشگل اینجاس ک با خانواده پدریم رابطه خوبی نداریم یعنی همه از دم ذوق دارن وقتی میبینن میخندن وروشونو ...

شهرکوچک زندگی میکنین؟اخه جاهای کوچک همه فضول کار همن وسعی میکنن از همه چی سردربیارن حتی اگه قطع رابطه باشن