2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چیکارس؟ هشدار هم میده😂

سلام

کاربر هستم مثل شما.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چی شده قربونت !!! ❤️❤️❤️

یه تاپیک میزنن به هر دلیلی سریع میخان پاکش کنن که شناسایی نشن یا بعدبازدید نگیره و... میان میگن گزارش بزن ادمم براشون میزنه خب از همه جا بی خبر، بعد الان متوجه شدم اگه گزارش بزنی خودتم کاربریت تعلیق میشه با طرف

+خدایاشکرت🤍

دقیقا

یعنی ادم از همه جا بی خبر میاد مثلا خوبی کنه، نمیدونم کسی که دوس نداره شناسایی شه و... ب دلایلی اوکی نیست باین فضاها چزا تاپیک میزنه ک بخاد بپاکه اونم ب دقیقه نکشیده! حالا بعضیا تاپیک جنجالیه یا عکسیه چیزیه و... یه چیزی که اونم میشه بگی بپاک

+خدایاشکرت🤍

تو صبوری کن دختر خوب بی اهمیت عبور کن از این قضایا 

من متاسفانه ایوب نیستم صبر ادمم اندازه ای داره 😂

ولی درکل بحث این چیزا نیست، من منظورم این بود وقتی بعضیا میتونن خودشون تاپیك و بزارن حذف چرا میخوان کاربری بقیرو حذف کنن، اونم وقتی میدونن همچین دردسری برا طرف مقابل داره خدارو خوش نمیاد.

+خدایاشکرت🤍