بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارم حتی از پیامش هم عکس گرفتم گفتم حق طلاق گفت میدم گفتم سه دنگ خونه گفت شش دنگ میزنم ...
درست اما اینارو بگیر حتتتتما. حضانت بچه م بگیر.
پیگیر شو به شوهرت بگو اگه ریگی به کفشت نیست بریم رودر رو با زنها ببینم چقدر راست میگی. ولی خونه بنام بزن حتما حتما حتما
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
من کلا میگم شوهرم مقصره من ک نمیتونم جلویه همه ی زنا وایسم اما شوهرم اون ک میدونست خط ...
درسته عزیزم واقعا عذاب اوره ولی فک کنم چیز زیاد ریشه ای بین شون بوده باشه همین که شوهرت متوجه شده خودش خوبه .همه ی امتیازها رو از شوهرت بگیر اصلا نگو هیچی نمی خوام حتما هر چی گفت به اسمت می زنه پیگیر باش باید بفهمه هر اشتباهی تاوان داره ولی از ته قلبت چون اولین باربود ببخشش نه بر ای شوهرت برای قلب خودت تا آورم بشی خب انسان جایزالخطا هست خدا که نیست .خدابا همه بزرگیش ببین چقدر بخشنده هست.
تو میدون نده ب این خرابا پاشو ی دوش بگیر ی رژ قرمز بزن کاراتو بکن پاااشوووو پاشوووو ی ناهار ...
با شوهره چکار کنه؟؟؟ زنه یه سر قضیه س سر دیگه ش شوهرشه. رژ بزنه غذا هم درست کنه واسش. فقط حواسمون باشه اگه یه زن هرزه س و وارد زندگی یه مرد زندار میشه مرده هم آنقدر هرزه هست که تن به این خیانت داده و سر نخو گرفته.
بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀